fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

toprakta sargı cok az

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• toprakta sargı cok az

iyi günle hocam acil yardımınıza ihtiyacımmm var. tırmıklamadan önce yogun ve cok güzel sargı vardı topragı kaplamıştı ve tırmıklamadan 1 gün önce mirac-45 verdim ve ertesi gün tırmaklama işlmeni yaptık. 9 gün oldu tırmaklama işlemin yapalı toprakta sargı yok mantar oluşumu cok az. torbanın kenarlarında tek tük yeni olsan mantarlar var ortalarında hiç mantar yok yardım edin hocamm. mirac-45 350 gr verdim bin torbalık depoya sizce ilactan olur mu?

Bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Bu insanın Doktora telefonla başım ağrıyor, ne yapayım demesi gibidir. Çünkü bazı olayları yorumlamak, yerinde bizzat görüp tetkik etmekle mümkün olur. Örtü toprağını birleşimi, dezenfekte edilmesi, toprak serilme öncesi bekletilirken tekrar enfeksiyon kapması (söylediklerinizi ortaya çıkartacak gösterge bu olabilir), toprağın daha sonraki nemlilik durumu, sonradan ortamda sıcaklık yükselmesi söylediğiniz şeyleri ortaya çıkartabilir. Ayrıca nematot ve toprak kurtları, sinek larvaları, bu tip olayları ortaya çıkartabilir. Öncelikle örtü toprağını inceleyin nematot, kurtcuk, larva olup olmadığına bakın. İlacı kullandığınız kutuyu inceleyip doz kontrolü yapın. Dediğim gibi sorununuzu çözmek görmeden hastayı tedavi etmek gibi oluyor. Bulunduğunuz yerde mantar konusunda uzman biri varsa onu işletmenize götürüp, tetkik yapmasını sağlayın esas önerim budur.

Comment

Working...
    X