fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mantar Kompostu .....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Mantar Kompostu .....

benim 100m2 yerim var burada mantar yetiştirmek istiyorum istanbul da nereden temin edebilirim bana yardımcı oolursanız sevinirim..

Cevap: mantar kompostu .....

İstanbulda bulunan ve kultur mantarı yetiştiriciliği konusunda her türlü bilgi ve teknik desteği , kitap, kompost ve misel temin edebileceğiniz adres
    [email protected]

Comment

selam uzun zamandır mantar yetiştiriciliğine ilgi duymaktayım fakat bu konu ile ilgili bursada nereye müracat etmeliyim yetiştirme ve satışı ile ilgili konularda nereden bilgi alabilirim

Comment

Sayın marko16, mantar yetiştiriciliği için Bence kısa süreli bir mantar yetiştiriciliği kursu almalısınız. Bunun için Yalova bahce kültürleri araştırma enstitüsünün kurslarını araştırıp katılmanızı tavsiye ederim. Mantar yetiştiriciği için uygulamalı olarak yerinde bilgi almalısınız. Görerek ve yaparak öğrenmelisiniz. Çünkü mantar yetiştirmek çok hassas bir iştir. Selamlar

Comment

Cevap: Mantar Kompostu .....

Mantar Yetiştiriciliği ile ilgili kitap temini konusunda yardimci olabilirim. Öncelikle gerekli bilgi edinmeli, ondan sonra teknik destek alarak uretime baslamalisiniz, çünkü saraç beyin de belirttiği gibi mantar yetiştiriciliği hassas bir iştir.,Not: 15-17 ekim tarihlerinde Sapanca da Mantarcılık kongresi yapilacaktir, oraya da katilarak bilgi alabilirsiniz. Kongre icin bilgi: Kocaeli Üniversitesi Aslanbey Meslek Yüksekokulu Mantarcılık Bölümü

Comment

Teşekkürler sayın rodina. Bu Mantarcılık kongresi hakkında bilginiz varsa bizimle paylaşırmısınız? Kimler düzenliyor, kimler katılıyor, Hangi etkinlikler yapılacak vs.

Comment

vermiş olduğunuz bilgiler ve soruma göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim

Comment

eskişehirde mantar yetiştirmek istiyoruz henüz hiçbir bilgimiz yok başlangıç olarak nelere ihtiyaç vardır eskişehirde nereden bilgi alabiliriz ???

Comment

Başlangıç olarak tam bilgiye ihtiyaç vardır. eksik bilgiyle başlanılan tüm mantar üretim girişimleri fiyaskodur. Sayın Hocam Prof. Dr. Atila GÜNAY ın Mantar yetiştiriciliği kitabını Mantar Yetiştiriciliği Kitabı Prof.Dr.Atila GÜNAY - BAHCESELFORUMSEL linkinden paylaşıma açtık. Öncelikle sabırla bu sayfaları okumanızı tavsiye ederim. Gerisi gelir.

Comment

selam
                    Karaman da mantar yetiştirmeyi tasarlıyorum.
                    Hazır kompost ve misel nasıl temin edebilirim ?

Comment

Konya da Mantar kooperatifi var, oradan isteyebilirsiniz. Ayrıca antalyada birçok kompost firması var.

Comment

Merhabalar

Kocaeli Un. Arslanbey Mantarcilik Y.O.`daki kongre tarihini bana bildirirseniz sevinirim..

Mantar kulturu egitimi alabilecegimiz yerler hakkinda bilgilendirir misiniz... Tesekkurler.

Comment

selam arkadaşlar biz çorumda kültür mantarının hammaddesini yapıyoruz son sistem teknolojiyle kültür mantarı yetiştirmek isteyenlere kompostu veriyoruz (iletişim [email protected] 05412905599 (kazaklar gıda limited şti)

Comment

Tekirdağ'da bu işi yapan kişiler varsa benimle irtibata geçerlerse sevinirim.Özellikle Çorlu'da ve LüleBurgaz'daki kişilerden yardım istiyorum.

Comment

ben boluda oturuyorum mantar üreticiği yapmak istiyorum bıyer den kurs falan alamazmıyım bana yardımcı olursanız sevınırım.

Comment

Working...
                              X