benim 100m2 yerim var burada mantar yetiştirmek istiyorum istanbul da nereden temin edebilirim bana yardımcı oolursanız sevinirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mantar Kompostu .....
Collapse
X
-
Cevap: mantar kompostu .....
İstanbulda bulunan ve kultur mantarı yetiştiriciliği konusunda her türlü bilgi ve teknik desteği , kitap, kompost ve misel temin edebileceğiniz adres
[email protected]
-
Cevap: mantar kompostu .....
Sayın marko16, mantar yetiştiriciliği için Bence kısa süreli bir mantar yetiştiriciliği kursu almalısınız. Bunun için Yalova bahce kültürleri araştırma enstitüsünün kurslarını araştırıp katılmanızı tavsiye ederim. Mantar yetiştiriciği için uygulamalı olarak yerinde bilgi almalısınız. Görerek ve yaparak öğrenmelisiniz. Çünkü mantar yetiştirmek çok hassas bir iştir. Selamlar
Comment
-
Cevap: Mantar Kompostu .....
Mantar Yetiştiriciliği ile ilgili kitap temini konusunda yardimci olabilirim. Öncelikle gerekli bilgi edinmeli, ondan sonra teknik destek alarak uretime baslamalisiniz, çünkü saraç beyin de belirttiği gibi mantar yetiştiriciliği hassas bir iştir.,Not: 15-17 ekim tarihlerinde Sapanca da Mantarcılık kongresi yapilacaktir, oraya da katilarak bilgi alabilirsiniz. Kongre icin bilgi: Kocaeli Üniversitesi Aslanbey Meslek Yüksekokulu Mantarcılık Bölümü
Comment
-
Başlangıç olarak tam bilgiye ihtiyaç vardır. eksik bilgiyle başlanılan tüm mantar üretim girişimleri fiyaskodur. Sayın Hocam Prof. Dr. Atila GÜNAY ın Mantar yetiştiriciliği kitabını Mantar Yetiştiriciliği Kitabı Prof.Dr.Atila GÜNAY - BAHCESELFORUMSEL linkinden paylaşıma açtık. Öncelikle sabırla bu sayfaları okumanızı tavsiye ederim. Gerisi gelir.
Comment
-
selam arkadaşlar biz çorumda kültür mantarının hammaddesini yapıyoruz son sistem teknolojiyle kültür mantarı yetiştirmek isteyenlere kompostu veriyoruz (iletişim [email protected] 05412905599 (kazaklar gıda limited şti)
Comment

Comment