fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dut yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich dut yetiştiriciliği

lütfen dut yetiştiriciliği hakkında döküman olan varsa bana yardım edebilirmi.? (mezuniyet tezim dut yetiştiriciliği)

Cevap: dut yetiştiriciliği

Şu anda elimde bulunmuyor ancak ipekböcekçiliği hakkında kitap ve bilgi araştırmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü ipekböceğinin tek beslenme kaynağı Dut yapraklarıdır.

Comment

Özelime mail adresinizi atın size tarayıcıdan taratıp göndereyim. Hem forum içinde bir kaynak olur.

Comment

[ı]beş senelik büyümüş dut ağacımın dallarına değişik renklerde dutları göz aşısı metoduyla aşı lamak istiyorum. Bu aşıyı ne zaman ve nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
        Necmi demirkan / düzce[/ı]

Comment

Sevgili necmi bey şimdilerde dutunuza kalem aşısıyla aşılama yapabileceğiniz gibi mayıs ayı sonundan itibaren ters T göz aşısıyla aşılarınızı yapabilirsiniz.

Comment

sayın selsarac, iyi günler.sorum yongalı göz aşısı hakkında. gözler latent halinde olması gerekiyor diyorsunuz yani tomurcuk olmadan önceki halimi. birde yongalı göz aşısı her meyveye uygulanırmı. ayrıca hangi aşının tutma olasılğı daha yüksektir. ilkbaharda yapılan yongalı göz aşısınınmı yoksa yazın yapılan yaprak aşısınınmı veya durgun göz aşısınınmı. şimdiden teşekkürler.

Comment

Working...
            X