fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇİLEK ,YETİŞTİRİCİLİĞİ, HAKKINDA ,BİLGİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich ÇİLEK ,YETİŞTİRİCİLİĞİ, HAKKINDA ,BİLGİ

MERHABA BEN MARMARA BÖLGESİ YALOVADA OTURUYORUM YEDİ VEREN ÇİLEĞİ EKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NE ZAMAN EKSEM MAKUL OLUR DAHA İYİ ÜRÜN ALMAK İÇİN ,ALÇAK TÜNEL YAPSAM DAHA ERKEN ÜRÜN ALABİLİRMİYİM SULAMA İMKANIM VAR DAMLAMA DÜŞÜNÜYORUM NAYLON GERİP TABANA ÖYLE EKMEK İSTİYORUM BANA PLAN HAKKINDA BİLİGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Cevap: ÇİLEK ,YETİŞTİRİCİLİĞİ, HAKKINDA ,BİLGİ

size yazsam uzun olur www.cilekci.com burata bakın lütfen
    ayrıca site yöneticilerinden şimdiden özür diliyorum işimiz gereği zaman bulamadım ama yukarıdaki linkte bulunan sitemizden alıntılar yaparak çilek yetiştiriciliği ile ilgili konulayır yayınlamak istiyorum. Saygılarımla

Afiş : http://groups.google.com/group/trfirewall/web/afis.doc
    teklif : http://groups.google.com/group/trfir...web/teklif.doc

Comment

teşekkür ederim siteyi gezdim telofonuzu alabilirmiyim bende 1 dönüm kadarla başlamak istiyorum bu işe .

Comment

5358768310
        Saygılarımla

Comment

merhaba serada kullandığım suyun kireç oranı yüksek ...sertliği 20-22 damlama borularındaki tıkanıklığı açmak için nitrik asit kullansam sebzelere ve toprağa zarar verirmi vermezse ornanı ne olmalıdır teşekkür ederim önder dağlı

Comment

Araştırıp döneyim hiç işimiz olmadı kirecle

Comment

Tarım dostları çilek ve cilek fidesi işi yapan Yaman dogal tarım (Hatice Yaman - Murat YAMAN) Aromas Calgiant 3-5 Camorosa Siwitcarli Kabarla Fern Çeşitlerimizle Araziden Satış 5358768310 EN ÇOK ÜRÜN VEREN ÇİLEK CALGİANT ÇİLEKÇİ YAMAN DOĞAL TARIM VE DOSTLARI Üreticiden 1.Elden Satış
              2000 ve üzeri alımlar için fide fiyatımız 0.180 kuruştur.Aşağı 1000 ve 2000 arası alımlar 0.250 kuruş 500 ile 1000 Arası alımlar 50 kuruş 500 e kadar isteklerde adedi 1 Tl dir

Comment

bende bibuçuk dönüm kadar yediveren çilek var ama bi hastalık geldi yarısı telef oldu ve çozmüşte değilim.çilekler sanki üstüne kaynak su dökülmüş gibi poşetin üstüne bayılıyor ve sonra kuruyup ölüyor bunun sebebi hakkında yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim

Comment

çilekçi yaman bey tohumdan çilek nasıl yetiştirilir? bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

Comment

• Fide Fiyatları

20000 ve üzeri adedi 16.5
                      10000 ve 20000 arası adedi 17
                      5000 ve 10000 arası adedi 17.5
                      3000 ve 5000 arası adedi 18
                    • 2000 ve 3000 arası adedi 20
                      1000 ve 2000 arası adedi 25
                      500 ve 1000 arası adedi 33
                    • 250-500 adet arası adedi 36 Kuruş
                    • 100-250 adet arası adedi 40 Kuruş
                      0-100 adet arası adedi 50 Kuruş
                      Saksıda Çilek Adedi 10 Tl.
                      NE KADAR ÜRÜRN ALIRSANIZ ADEDİN % 10 U KADAR HEDİYE

Comment

Her türlü sebze tohumu ve web sitemde yayımlanan bitkilerin tohumlarının (sert çekirdekliler hariç)
                      Çimlenmesini sağlamak için kullandığım yöntem ziyaretçilerimce sıkça sorulmaktadır.
                      Bunun için:
                      1) bir tepsi içerisine ince kum konulur.
                      2) Kumun üzerine bir tülbent(beyaz bez) serilir.
                      3) Tohumlar tülbent üzerine yayılır.
                      4) Tülbent in diğer ucuyla tohumların üzeri örtülür.
                      5) Üzerine su serpilir.
                      6) Sonra tepsinin üzeri beyaz naylon ile örtülür.2-3 günde bir naylon açılarak
                      Havalandırılır ve çimlenme kontrol yapılır.
                      Tohumlar çimlenince itinalı bir şekilde tek,tek alınarak poşetlere dikilir.

Comment

Selam ben yalovada yediveren çilek yetiştirmek istiyorum fakat çilek çeşitlerinden anlamam sadede gelirsek ekim yapmak istediğim yer deniz seviyesinde yani rakım'ı düşük 3-5 metre falan yüksek kesimlerde tanıdıklarım bu işi yapıyorlar ama dediklerine göre onların ektikleri türden ekersem rakım farkından dolayı verim alamayabilirim Yediveren ekeceğim ama böyle düşük rakıma hangi cinsini ekebilirim yardımcı olabilirmisiniz bir konu daha var çilekleri son baharda sera içine alırsam ve yaz aylarında havalar ısınınca seranın üzerini açarsam daha uzun süre verim alabileceğimi düşünüyorum bu şekilde yaptığımda daha iyi verim alırmıyım ayrıca fideleri nasıl ve ne kadara temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Comment

Yeni yıl çilek fidelerim yeterli kök oluşumuna gelmeye başladı.

Comment

Çilek Bu tarihlerden itibaren dikilebilir. Mart, Nisan da kış donları olan yerlerde daha iyi olur. Don tehlikesi olan yerlerde don atması olabilir.

Dikerken dikim yastıkları diğer sebzelerin tersine ocak gibi işlenen toprağın sırt bölümüne dikilip, boğazı toprakla normal sıkıştırılmalı ve can suyu verilmelidir.

Comment

karadenize 20 km ,1024 dünum sulu araziyi kiralamak yada bişi bilen ve sermaye koyabilecek biriyle ortak iş yapmak istiyoruz
                              ilgilenenlerin mailleirini bekliyoruz
                              saygılarımızla [email protected]

Comment

Working...
                              X