Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇÝLEK ,YETÝÞTÝRÝCÝLÝĞÝ, HAKKINDA ,BÝLGÝ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_1_title_rich ÇÝLEK ,YETÝÞTÝRÝCÝLÝĞÝ, HAKKINDA ,BÝLGÝ

MERHABA BEN MARMARA BÖLGESÝ YALOVADA OTURUYORUM YEDÝ VEREN ÇÝLEÐÝ EKMEYÝ DÜÞÜNÜYORUM NE ZAMAN EKSEM MAKUL OLUR DAHA ÝYÝ ÜRÜN ALMAK ÝÇÝN ,ALÇAK TÜNEL YAPSAM DAHA ERKEN ÜRÜN ALABÝLÝRMÝYÝM SULAMA ÝMKANIM VAR DAMLAMA DÜÞÜNÜYORUM NAYLON GERÝP TABANA ÖYLE EKMEK ÝSTÝYORUM BANA PLAN HAKKINDA BÝLÝGÝ VERÝRSENÝZ SEVÝNÝRÝM ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜR EDERÝM
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: ÇÝLEK ,YETÝÞTÝRÝCÝLÝÐÝ, HAKKINDA ,BÝLGÝ

size yazsam uzun olur www.cilekci.com burata bakýn lütfen
    ayrýca site yöneticilerinden þimdiden özür diliyorum iþimiz gereði zaman bulamadým ama yukarýdaki linkte bulunan sitemizden alýntýlar yaparak çilek yetiþtiriciliði ile ilgili konulayýr yayýnlamak istiyorum. Saygýlarýmla

Afiþ : http://groups.google.com/group/trfirewall/web/afis.doc
    teklif : http://groups.google.com/group/trfir...web/teklif.doc

Comment

teþekkür ederim siteyi gezdim telofonuzu alabilirmiyim bende 1 dönüm kadarla baþlamak istiyorum bu iþe .

Comment

5358768310
        Saygýlarýmla

Comment

merhaba serada kullandýðým suyun kireç oraný yüksek ...sertliði 20-22 damlama borularýndaki týkanýklýðý açmak için nitrik asit kullansam sebzelere ve topraða zarar verirmi vermezse ornaný ne olmalýdýr teþekkür ederim önder daðlý

Comment

Araþtýrýp döneyim hiç iþimiz olmadý kirecle

Comment

Tarým dostlarý çilek ve cilek fidesi iþi yapan Yaman dogal tarým (Hatice Yaman - Murat YAMAN) Aromas Calgiant 3-5 Camorosa Siwitcarli Kabarla Fern Çeþitlerimizle Araziden Satýþ 5358768310 EN ÇOK ÜRÜN VEREN ÇÝLEK CALGÝANT ÇÝLEKÇÝ YAMAN DOÐAL TARIM VE DOSTLARI Üreticiden 1.Elden Satýþ
              2000 ve üzeri alýmlar için fide fiyatýmýz 0.180 kuruþtur.Aþaðý 1000 ve 2000 arasý alýmlar 0.250 kuruþ 500 ile 1000 Arasý alýmlar 50 kuruþ 500 e kadar isteklerde adedi 1 Tl dir

Comment

bende bibuçuk dönüm kadar yediveren çilek var ama bi hastalýk geldi yarýsý telef oldu ve çozmüþte deðilim.çilekler sanki üstüne kaynak su dökülmüþ gibi poþetin üstüne bayýlýyor ve sonra kuruyup ölüyor bunun sebebi hakkýnda yardýmcý olabilirmisiniz teþekkür ederim

Comment

çilekçi yaman bey tohumdan çilek nasýl yetiþtirilir? bu konuda bilgi verebilirmisiniz?

Comment

• Fide Fiyatlarý

20000 ve üzeri adedi 16.5
                      10000 ve 20000 arasý adedi 17
                      5000 ve 10000 arasý adedi 17.5
                      3000 ve 5000 arasý adedi 18
                    • 2000 ve 3000 arasý adedi 20
                      1000 ve 2000 arasý adedi 25
                      500 ve 1000 arasý adedi 33
                    • 250-500 adet arasý adedi 36 Kuruþ
                    • 100-250 adet arasý adedi 40 Kuruþ
                      0-100 adet arasý adedi 50 Kuruþ
                      Saksýda Çilek Adedi 10 Tl.
                      NE KADAR ÜRÜRN ALIRSANIZ ADEDÝN % 10 U KADAR HEDÝYE

Comment

Her türlü sebze tohumu ve web sitemde yayýmlanan bitkilerin tohumlarýnýn (sert çekirdekliler hariç)
                      Çimlenmesini saðlamak için kullandýðým yöntem ziyaretçilerimce sýkça sorulmaktadýr.
                      Bunun için:
                      1) bir tepsi içerisine ince kum konulur.
                      2) Kumun üzerine bir tülbent(beyaz bez) serilir.
                      3) Tohumlar tülbent üzerine yayýlýr.
                      4) Tülbent in diðer ucuyla tohumlarýn üzeri örtülür.
                      5) Üzerine su serpilir.
                      6) Sonra tepsinin üzeri beyaz naylon ile örtülür.2-3 günde bir naylon açýlarak
                      Havalandýrýlýr ve çimlenme kontrol yapýlýr.
                      Tohumlar çimlenince itinalý bir þekilde tek,tek alýnarak poþetlere dikilir.

Comment

Selam ben yalovada yediveren çilek yetiþtirmek istiyorum fakat çilek çeþitlerinden anlamam sadede gelirsek ekim yapmak istediðim yer deniz seviyesinde yani rakým'ý düþük 3-5 metre falan yüksek kesimlerde tanýdýklarým bu iþi yapýyorlar ama dediklerine göre onlarýn ektikleri türden ekersem rakým farkýndan dolayý verim alamayabilirim Yediveren ekeceðim ama böyle düþük rakýma hangi cinsini ekebilirim yardýmcý olabilirmisiniz bir konu daha var çilekleri son baharda sera içine alýrsam ve yaz aylarýnda havalar ýsýnýnca seranýn üzerini açarsam daha uzun süre verim alabileceðimi düþünüyorum bu þekilde yaptýðýmda daha iyi verim alýrmýyým ayrýca fideleri nasýl ve ne kadara temin edebilirim yardýmcý olursanýz sevinirim

Comment

Yeni yýl çilek fidelerim yeterli kök oluþumuna gelmeye baþladý.

Comment

Çilek Bu tarihlerden itibaren dikilebilir. Mart, Nisan da kýþ donlarý olan yerlerde daha iyi olur. Don tehlikesi olan yerlerde don atmasý olabilir.

Dikerken dikim yastýklarý diðer sebzelerin tersine ocak gibi iþlenen topraðýn sýrt bölümüne dikilip, boðazý toprakla normal sýkýþtýrýlmalý ve can suyu verilmelidir.

Comment

karadenize 20 km ,1024 dünum sulu araziyi kiralamak yada biþi bilen ve sermaye koyabilecek biriyle ortak iþ yapmak istiyoruz
                              ilgilenenlerin mailleirini bekliyoruz
                              saygýlarýmýzla [email protected]

Comment

Working...
                              X