fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sumak ağacı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich sumak ağacı

merhabalar ben ankaradan derya ziraat mühendisiyim size sumak ağacı ile ilgili soru sormak istemiştim bir sumak ağacının bedeline ulaşmam gerekiyor yaşlarına göre ama elimde bir veri yok araştırmalarıma göre bir bilgiye de ulaşamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Cevap: sumak ağacı

Sumak ağacı dış mekan sües bitkilerinden olup değerli bir ağactır. Ayni zamanda yetiştirmesi ve büyütmesi zordur.Bunun için diğer dış mekan süs bitkilerine göre biraz pahalıdır.
    Örneğin; 1-3 yaşlarında ki fidan fiyatı 20 tl ,3-5 yaş 50 tl, 5-10 yaş arası 100-150 tl arasında dır.

Comment

çok teşşekür ederim peki elinizde bir maliyet çizelgesi var mı varsa alailir miyim ?

Comment

Merhabalar

Ben sumak yetiştirciliği üzerine proje yazmak istiyorum ama sumak yetiştirme üzerine herhangi bir bilgi bulamadım. Nezaman meyve alınır, istekleri nedir, kaç yıllıktır.... gibi
        yardımcı olursanız sevinirim.

Comment

sumak bizim bildiğimiz ekşi olarak kullanılan sumaktan bahsediyorsanız ocak ayında ben size temin ederim maliyeti yüksekte değil bizim burlarda doğada çok

Comment

Working...
          X