fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ERİK AĞAÇLARIMI SERA İÇİNE ALMAK İSTİYORUM.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich ERİK AĞAÇLARIMI SERA İÇİNE ALMAK İSTİYORUM.

Manisa bölgesinde papaz eriği yetistiriyorum.Ağaçlarım 10 yaşında bu sene bir kısmını sera içine almak istiyorum.Bu konuda bılgi ve tavsiyelerinize ihtıyacım var.Teşekkurler..

Cevap: ERİK AĞAÇLARIMI SERA İÇİNE ALMAK İSTİYORUM.

mrb ben 11 dönüm yerim var salihlide tarımla hiç bilgim yok buraya erik dikmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ne tür fidan dikmeliyim kendim uşakta sanayide çalışıyorum

Comment

brs45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Manisa bölgesinde papaz eriği yetistiriyorum.Ağaçlarım 10 yaşında bu sene bir kısmını sera içine almak istiyorum.Bu konuda bılgi ve tavsiyelerinize ihtıyacım var.Teşekkurler..
      Sevgili brs45, anlaşılmıyor ağaçlarınızı söküp seraya mı taşıyacaksınız yoksa ağaçların bulunduğu alanı seraya mı dönüştüreceksiniz.

Her ikiside olur ancak fidanları özel söküm kürekleri ile söker taşırsınız yada seranızı 4,5-5 metre çatı altı yüksekliği dizaynı ile yksek tutarsınız. Ancak her halükarda ağaçların üşüme isteğini karşılamk için soğuğa maruz bırakmak zorundasınız.

Comment

seref64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        mrb ben 11 dönüm yerim var salihlide tarımla hiç bilgim yok buraya erik dikmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım ne tür fidan dikmeliyim kendim uşakta sanayide çalışıyorum
        Sevgili seref64, erik dikmek istiyorsanız can eriği yada papaz eriği denilen erikten dikmenizi öneririm yeşilken tatlı olan bu erik türü erken çıktığından fiyatlı gitmektedir. Sonbaharda fidan bulamazsanız ritibat kurun yardımcı olurum.

Comment

Ağaçları sökmeyeceğim ağaçların olduğu alana 6 metre yüksekliğinde sera yapacağım.Soğuklama ihtiyacının papaz ağaçları ıçın 500 saat ve üzeri olduğunu biliyorum.Başka dikkat edeceğim konular hakkında bilgi istıyorum.Teşekkurler..

Comment

Working...
          X