fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

limon yetiştirme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• limon yetiştirme

yeni sipariş ettiğim limon fidanı kargoyla gelirken yaprak kısmından kırılmış bütün yaprakları gitsede kök ve aşı yapılan kısım duruyor fidanınmı ektim yinede büyüyeyecekmidir.

Cevap: limon yetiştirme

Bir kaç yapraklarının zai olmasından bir şey olmaz. Kök kısmı zarar görmedi ise tekrar yeşeriz. İyi bir toprak karışımı ve gübrelemenizi iyi yapınız.

Comment

CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİM YAPRAKLARIMIN HEPSİ GİTTİ BTÜN HEVESİMDE ANLADIĞIM KADARIYLA AŞI KISMINDAN KIRILMIŞ TOPRAK OLARAK ÇİÇEKÇİDEN ALDIĞIM TOPRAGI KULLANDIM BUNUN HARİCİNDE KULLANABİLİCEĞİM YADA YAPABİLECEĞİM BŞEY VARMIDIR

Comment

Sn Limonca:Aşı'nın altından kırıldıysa düzen tutmaz.Aşı'nın üstünden kırıldı ve göz varsa sürgün yapar ve büyür.Eğer aşı altından kırıldıysa boşa bekleme derim yenisini dikiniz.

Comment

Sn. Tabiatçı aşının üst kısmında kırılmış olmasına rağmen küçücük bir dal uzantısı var umarım burdan yeşerme gerçekleşir kıyamadım söküp atmaya. Fakat ben azimle fidan yetiştirmeye çalışıyorum. Kırılan dallarım ve hevesim beni buna itti. Şimdi limon çekirdeklerini limondan ayırdığım gibi pamuğun arasına koydum kalorifere yakın bir yerde bekletiyorum işe yararmı acaba?

Comment

Leonardit verdiğim bir serada 22 kasımda uygulama yaptılar ve 6 ocak 2012 tarihinde salatalıklar ve limon bu hale gelmiş. Resmi çekenlere çok teşekkür ediyorum.

Comment

Behram Bey ben leonarditi nasıl temin edebilirim.

Comment

Neredesiniz ve ne kadar leonardite ihtiyaçınız var.

Comment

manisadayım ve 1 tane fidanım var ne kadar gerekli bilmiyorum.

Comment

Adresinizi yazarsanız kargo ücreti size ait olmak üzere world humus leonardit yollayabilirim.

Comment

Working...
                    X