fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meyva fidanları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• meyva fidanları

merhaba sitenize yeni üye oldum soruma cevap verirseniz çok sevinirim bizim 150 dönüm arazimiz var bunun 147 dönümü meyva fidanı ekili hepsinde damlama sistemi mevcut bu sene 1 seneyi doldurdular aralarına onlara zarar vermeyecek birşeyler ekmek istiyoruz ama karar veremedik bu konuda bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz meyvelerimizide yazayım 200 adet k8 ziraat kirazı 250 adet bodur ceviz 7000 adet çeşitli armut 150 adet erik 100 adet elma 200 adet vişne ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Cevap: meyva fidanları

ağaçlar arasında sebze yetiştirebilirsiniz çünkü sebzeler besin ihtiyaçları doğrultusunda meyve ağaçlarına zarar vermez

Comment

Sayın kadircag, sitemize hoşgeldiniz. Kendinizi forumselde tanışma bölümünde tanıtırsanız daha kolay ve hızlı cevap alırsınız. sizi tanımak üyelerimizin ve bizim size cevap vermemizde önemlidir.

Ara zıraatı olarak fiğ, bakla, bezelye ve diğer yeşil gübre bitkileri, sebzecilik, üzümsü meyvelerden çilek yetiştiriciliği yapabilirsiniz. Hatta hububat bile yetiştirmek mümkündür.

Fidancılık yapabilirsiniz. süs bitkileri, süs çalıları yetiştirebilirsiniz. Bu durumda su temini ve miktarı önemlidir.

Asıl karar sizin pazar durumunuza, iş gücü imkanına, toprak ve su durumuna, ikliminize göre değişir.

Comment

mesajlarınız için teşekkür ederim bahçede su sorunumuz allah aşükür hiç yok sürekli çalışan iki adet havuzumuz var ama benim öğrenmek istediğim ağaçlar meyve verene kadar hem onlara zarar vermeyen hemde getirisi en avantajlı olan nedir onu öğrenmek istiyorum enginar domates salatalık karpuz diye tavsiyeler aldım ama emeklerim boşa gitmesin istiyorum hemde meyveler büyüyene kadar boş alanlar onların masrafını çıkarsın istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum

Comment

çilek yapmanızı tavsiye ederim. Sebzecilik yapacaksanız bilhassa Uzmansel bölümümüzün uzmanlarından Şahper isimli üyemizle irtibat kurarsanız büyük destek alırsınız.

Comment

bizdede 20 dönüm asma kalecik karası dikili arasına kavun ve karpuz ekmekteyiz

Comment

geçen sene karpuz bizde az ektik ama toprağı çatlattı fidanlara zarar verir diye bu sene çok düşünemedik domates dediler ama zararı olurmu bilgisi olan varsa sevinirim

Comment

Çilek ara ziraatı olarak da yetiştirilebilmektedir. Yeni tesis edilen meyve bahçeleri arasında da çileklikler kurulabilir. İlk seneden itibaren meyve verebilmesi ve uzun vadeli yatırımlara ihtiyaç göstermemesi nedeniyle, yeni tesis edilen meyve bahçesi verime yatıncaya kadar çiftçiye yan bir gelir sağlamış ve bu nedenle de bahçenin maliyet girdilerini azaltmış olur.
                Türkiye'nin büyük bir kısmında çilek yetiştirilmektedir. Ancak Türkiye'deki çilek üretiminin büyük bir kısmını Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinin üretimi oluşturmaktadır.

Domates te yetiştirebilirsiniz. Bir zararı olacağını düşünmüyorum.

Comment

iyi akşamlar.ben ziraat fakültesi öğrencisiyim;bir koleksiyon bahçesi kurmak istiyoruz.kiraz, vişne, elma ,armut vs. meyve fidanlarına ihtiyacımız var.nereden temin ederiz.yardımcı olursanız sevinirim.

Comment

Online Fide ve Fidan Satışı İnternetten Fidan Siparişi Bodur Aşılı Sertifikalı Meyve Fidanı Süs Bitkileri sitesinden sertifikalı fidan temin edebilirsiniz. Tavsiye ederim.

Comment

merhaba dün akşam olay tv de modern meyvecilik adında bir programda fidanların arasına ara tarım yapılamayacağı bunların fidanlara çok zarar verdiğin söylendi bi z karpuz bal kabağı ve kavun tohumlarını almıştık fakat bunları dinleyince aklımız karıştı acaba sizin bu konuyla ilgili yorumlarınız ne olur bizim fidanlar iki yaşına girdiler bunun bir artısı olurmu bilgi verirseniz çok sevinirim iyi günler

Comment

Tarımda ara zıraat bilinçli yapıldığı sürece bir zararı yoktur. Ara zıraatında bitkileri iyi seçmek gerekir. Tamamıyla ara zıraatı yapmak zararlıdır demek yanlıştır. Konuyu biraz daha açabilirmisiniz. Hangi bitkilerin ara zıraatında yetiştirilmesi zararlı denildi? Bizde bilsek fena olmaz.

Zarar derken kar ve zarar dengesi iyi hesaplanmalı. Zararı var diye arı sokmasından korkup bir kovan balı terketmek doğru mu sizce?

Comment

Merkaba Kadir bey Tarımsal üretiMi düşünmeniz sevindiriçi.İnşallah pişman olmasınız. Yanlız size daha iyi yardımcı olabilmemiz için bulundugunuz bölgeyide belirtseniz daha iyi olurdu. Birde üretimimi ikinçi planda düşünün asıl sıkıntı pazar. En kolay pazarlayabileceğiniz ürünü tercih ediniz. Henüz fidanlarınız küçük ekilen veya dikilen sebzelerinize gölge etme gibi durumu pek yok.İkliminize uygun kolay satabileceğiniz her türlü sebzeyi şu haliyle yapabilirsiniz.

Comment

slm. çilek fidanı nereden temin edebiliriz?

Comment

Anasayfa - ALDESEM.com Bahçe Peyzaj Tarım Malzemeleri Satış Marketi. Kalite Güven Hızlı Hizmet Aldesem sitesine sorabilirsiniz. Bu konuda faaliyetleri olduğunu duymuştum.

Comment

Working...
                              X