fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meyva fidanları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: meyva fidanları

bursa inegölde bahçelerimiz karpuz kavun birde balkabağı tohumu aldık ama ne kadar doğru bilmiyorum tv dede programı izleyince biraz aklımız karıştı pazar sanırım bunlarda çok sorun olmaz geçen sene biraz karpuz ekmiştik satışı kolay oldu ondan cesaret aldık birazda ama fikirlerinizi bekliyorum

Comment

Sayın Kadirçag, bence doğru seçim yapmışsınız. Bu üç ürün de yerinde alıcı bulan ürünler. Hasattan 1 ay önce sitemize ilan bırakırsınız. Alıcılar sizi muhakkak bulacaktır. Bahcesel yanınızda olduğu sürece ürünleriniz iyi alıcı bulacaktır buna eminim.

Comment

Selamlar,

Trakya'da 12 dönüm arazime bu sene kurduğum ceviz bahçesinde
        Kavun karpuz ve balkabağı ara ziraatı yapacağım.

Sizlerce uygun mudur ? nelere dikkat ermeliyim. ? dönümüne verimi ne olur ?
        bilgilendirirseniz sevinirim.
        Saygılar

Comment

Sn Kadircag arkadaşlar önerilerini sunmuşlar.Ama yörenizi belirtmemişsiniz. sitedeki uzman arkadaşlar ona göre size ürün çeşidi tavsiye ederler.Ama benim şahsi düşüncem bodur elma arasına çilek derim.Ayrıca bodur ceviden bahsediyorsunuz,bildiğim kadarı ile cevizin Boduru olmaz;Ancak bazı ceviz çeşitleri fazla uzama yapmaz,arasına yöreye uygun şeftali olabilir.Arkadaşların bahsetdiği şekilde kültür bitkileride olur.Zaten su sorununuz yokmuş en alası;yeşil gübreleme için bitki yetiştirebilirsiniz.Size kolay gelsin.

Comment

uzun zamandır sitenize bakamadım bahçenin yeri bursa inegöl de ve maalesef ektiğimiz karpuzlar çok yağış aldığı için ve tarlalara bakan işçilerin umursamazlığı yüzünden helak oldu ama kavun ve kabak sanırım bizi sevindirecek bu işlerde her şeyden çok çalışanın önemli olduğunu göz ardı etmişiz ama ders oldu neyseki zararın neresinden dönersen kardır deyip devam ediyoruz fidanlarımız çok güzel onlar da en azından bir sorun yok ilk meyvelerimizi aldık insanın çocuğu gibi oluyorlar diyorlardı inanmıyordum gerçektende öyleymiş ilgisi olan herkesin bu işlerle uğraşmasını tavsiye ederim herkese iyi günler

Comment

İnşalah pazar sıkıntınız olmaz.Tarım da çalışna işçiler malesef üzerinde durmaz ise sana kar getirmezler.

Comment

Working...
              X