fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bademde hangi çeşit

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bademde hangi çeşit

yine merhabalar eskişehirden yazıyorum bilgi paylaşımı cok güzel benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bu aralar badem bahceleri kurmaya çalışıyorum eskişehir de 2 adet tarlam var 1 si 2 donüm digeri 12.5dönüm 2 dönüm olan yerin yarısına 30 adet tüplü badem fidanı diktim 50 adet fidan daha dikecegim yine bu yaz 12.5 dönümede fikan dikimine başlayacagım oakadar cok araştırma yaptım ki girmedigim site okumadıgım yazı kalmadı fakat hala tediğrginliklerim var kuracagım bahcelerden aldıgım urünleri kuruyemişcilere vb yerlere pazarlamayı düşünüyorum bulundugun bolgenin yüksekligi 1050 metre yıllık yagiş miktarı 400 m küp badem için uygun geç çiçeklenen turlerden kuracagım bahceleri fakat kullanacagım fiadnlar hangi çeşit olmalı isim olarak bu konuda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Cevap: bademde hangi çeşit

mithatkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine merhabalar eskişehirden yazıyorum bilgi paylaşımı cok güzel benim bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bu aralar badem bahceleri kurmaya çalışıyorum eskişehir de 2 adet tarlam var 1 si 2 donüm digeri 12.5dönüm 2 dönüm olan yerin yarısına 30 adet tüplü badem fidanı diktim 50 adet fidan daha dikecegim yine bu yaz 12.5 dönümede fikan dikimine başlayacagım oakadar cok araştırma yaptım ki girmedigim site okumadıgım yazı kalmadı fakat hala tediğrginliklerim var kuracagım bahcelerden aldıgım urünleri kuruyemişcilere vb yerlere pazarlamayı düşünüyorum bulundugun bolgenin yüksekligi 1050 metre yıllık yagiş miktarı 400 m küp badem için uygun geç çiçeklenen turlerden kuracagım bahceleri fakat kullanacagım fiadnlar hangi çeşit olmalı isim olarak bu konuda kararsızım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
    Sayın Mithat Karaca, Sorunuzu Badem uzmanı Hocamız Sayın Fikret BALTA cevaplandıracaktır. Mail ile kendisine sorunuz gönderilmiştir.SELSARAC

Comment

Cevap: bademde hangi çeşit

merhabalar ben sitenize yeni üye oldum
      benim gaziantep kilis de 20 dönümlük yer var bizim buralar kurak olduğu için zraatt yapmak yerine boş bıraksak daha iyi çünkü ne ektiysem 4 senedir hep zarar ediyorum
      benim tarlada 2 tane tüplü badem ağaçım var teksak ve nonperile her sene tutuyor ve iyi verim verdiğini gördüm bununüzerime bende badem dikmek istiyorum
      yalnız bizim tarla çevresinde büyük bir sorun var ağaçkakanlar meyve lerin içini yediğinden ürün almakta zorlanıyoruz iki ağaçı korumak güç değil ama tahminimce 300 ağaçı korumak için ne yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim
      şimdiden ilginizden dolayı teşekkür ederim
      metin tatar ([email protected] )

Comment

Working...
      X