fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam serada yarı bodur can eriği yetiştirimi?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Cam serada yarı bodur can eriği yetiştirimi?

Cam seram var.İçerisine Myrobolan 29C anacından can eriği dikmek istiyorum.Antalya'da yaşıyorum öğretmenim.Konu hakkında fazla bilgim yok açıkcası.Koşullar uygun olursa düşünüyorum.Konunun ayrıntıları ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.Sizden cevap bekliyorum,teşekkür ederim...

Kemal Cüce fidan yetiştiricisinin hazırladığı video görüntüsü var.Bütün aradığınız cevaplar orada

Comment

seraya erik diktinizmi?

Comment

Yahya Bey Antalyada iseniz Seraya gerek duymadan Dikim yapabilirsiniz. Çünkü bu çeşit -25 c ye kadar dayanıklıdır. Myrobalan 29C, yarı bodur bir anaçtır. Saint Julien- A, Marianna, MR.S- 2/5 anaçları da önemli erik anaçları içerisinde yer almaktadır. Çöğür anaçları üzerinde 6x5m, Myrobalan 29-C, Saint Julien -A gibi yarı bodur klon anaçları üzerinde ise; 5x 3m, 5 x 2,5m, bodur Pixy klon anacı üzerinde ise 4x 2m ve 4x1,5m sıra üzeri ve sıralar arası aralık mesafelerinde dikim yapılabilir.

Comment

Hocam serada erik diktinizmi yoksa vazmi gectiniz ben Myrobolan 29C anaclı yari bodur can erigini seraya diktim agaclar 1.5 yasinda seneye meyve gösterir insallah eger sizde diktiyseniz bilgi alisverisi icin gorusmek isterim yada antalyada bu isi yapan varsa tanismak isterim

Comment

Working...
          X