fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GİSELA 6 KİRAZ ANACI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich GİSELA 6 KİRAZ ANACI

Merhabalar, Bu forum'u yeni bulup üye oldum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Hobi bahçem var. Gisela 6 bodur yada yarı bodur kiraz anacına ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim. 20-30 adet yada 50 olabilir. Aşılama denemelerim olacak. Ben tarımın arıcılık kısmı ile ilgileniyorum herkese yardımcı olmak isterim.

Cevap: GİSELA 6 KİRAZ ANACI

Hoş geldiniz.Alara tarımla bir görüşmenizde yarar var.Fakat onlar kirazi fidan olarak satmaktalar;Çöğür olarak satarlarmı?...Bende arıcı'yım.hayırlı paylaşımlar.

Comment

Teşekkür ederim tabiatcı. Alaranın sitesini araştırdım çöğür satışı yok. Benim amacım az miktarda fidan üretmek ve aşılama bilgimi geliştirmek.
      Tanıdığıma memnun oldum arıcı olarakta. Ben Facebook ta tam adımla yazarsan oradayım.

Comment

Neden Gisela nacı üzerinde çalışmak istiyorsunuz üstat..Mahlep,yada kuş kirazı da olabilir. Maksat aşı bilgisini geliştirmek değilmi?

Comment

Bodur yada yarı bodur olsun istiyorum, bahçem küçük olduğu için. Mahlep olmaz çünkü kök gövde uyumu yok kök ince aşılı alan kalınlaşıyor bir süre sonra taşıyamıyor kuruma oluyor. Kuş kirazı daha uygun kiraz için.

Comment

ben 3 sene önce gısela 6 anaclı kiraz fıdanı aldım.meyveye yatması cabuk ve kalıtelı meyvesı var.anacı kılcal kokten fılızlendırdım.dıp surgunu olusturan fıdanlarda oluyor.bu surgunlerın koklendırılmesıde mumkun.

Comment

Working...
            X