fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceviz bahçesi kuracağım lütfen yardımcı olun

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich ceviz bahçesi kuracağım lütfen yardımcı olun

Şubat ayında 20 dönümlük düz tarlamızın 10 dönümünü aşı ceviz bahçesi yapmak istiyoruz ve önümde 3 ay zaman var şubat ayında dikeceğiz sorunlarım bu üç aylık periyotta yapmam gerekenler? devlet desteği olacak mı bunu bilmiyorum ekonomik olan 6-8 lira arası aşı ceviz fidanı bulmam gerek ve bilecik iline uygun verimi yüksek ceviz türü bu sorularıma cevap bulmalıyım sulama imkanım ancak tanker ile yakındaki havuz aracılığı ile olabilir lütfen cevap yazın sizlerin teknik bilgi yardımları bu konuda en az hasarlı; verimli bahçe kurmama yardımcı olacaktır şimdiden yardımcı olanlardan Allah razı olsun iyi günler

Cevap: ceviz bahçesi kuracağım lütfen yardımcı olun

Sn Messin Konuyu Uzmansele sorunuz.Ceviz için Sn Sütyemez size yardımcı olacaktır. Esen kalınız.

Comment

bilecik iline uygun ceviz çeşidi şebin,bilecik,kaman dır.05357788107 arayın adrese teslim fidanları gönderelim.

Comment

merhabalar
        ceviz yapacağınız yer bölge neresi
        rakım nedir
        su proplemi varsa lütfen ceviz yapmayınız
        bilecik çeşidinden daha kaliteli ve verimli çeşitler var

YRD. DOÇ.DR. MEHMET SÜTYEMEZ
        533 562 68 46

Comment

sayın hocam ben yozgat yerköy den yazıyorum. cevize çok merakım var.iri ceviz araştırırken sütyemez 1 cevizin e rastladım.fidan araştırıyorum. yardımcı olur musunuz. çalışmalarınızı okudum. gurur duydum. allah razı olsun. allah a emanet olun

Comment

Ben bilecik yenipazarda bu işi yapıyorum.
            S.a
            Siz bileciğin neresindesiniz.
            Bunu sormamın sebebi ilkbahar geç donlarını bilmeliyiz.
            Yenipazarda Bileci ,şebin ,kaman cevizleri bayağı hasar gördü.Çünkü 15-25 nisan arasında kırağı oluyor.Ben fernor ,fernette,chandler ,diktim.Herhangi bir sorun yaşamadım.Diktiğiniz tarlayı sökmek istemiyorsanız kırağı tarihlerini bildirin.
            Selamlar

Comment

Sayın alihaydar .... chandler hangi tarihte fernor hangi tarihte yapraklandı? Ayrıca fidanlarınız kaç yaşındadır?

Comment

O kadar çok ceviz başlıgı açılmışki Bilgilere ulaşmak zorlaşıyor. Yöneticimiz bunları (bezeyen soruları) bir başlıga toplasa daha rahat faydalanırız.

Comment

Working...
                X