fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni ceviz bahçesi kuracağım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: yeni ceviz bahçesi kuracağım

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar bebe hesabı, evin önündeki bahce için yapılan hesaplar sevgili balböceği. 50 dönüm arazi demek ne demek haberiniz var mı ki 60 metre borudan bahsediyorsunuz? 50 dekar yere hiç gitmezse 1 km 90 lık boru, 1-2 km yan lateral 63-70 lik boru ve 10 km ve çok daha fazla damlama borusu gider. nerede bunların bağlantı ekipmanları, nerede bunların gübreleme sistemleri ve nerede bunların fitre sistemleri ve nerede 90 lık boruya su basacak dinamolar ve bunun için kurulması gereken su sistemleri.

aslında selahattin abi sen haklısın ben konuya boşu boşuna maydonoz oldum gibi oldu sankim aslında 50 dölüm tarlanın sulama maliyeti tabikide 30 binlirayı geçer fazlasıyla geçer benim hesabım 1 dölüm tarla içindi suyu elektiriği hazır tarla için ama 50 dölüm tarlanın sadece kuyusu bile 15 lirayı bulur:S neyse önemsiz konu zaten o işin başına geçince belli olur

Comment

16 YILDIR CEVİZ FİDANI ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPMAKTAYIZ.FİDANLARIMIZ SERTİFİKALI VE DEVLET ONAYLIDIR.HER TÜRLÜ KÖKLÜ VE TÜPLÜ CEVİZ FİDANI ÇEŞİTLERİMİZ ŞUANDA ELİMİZDE BULUNMAKTADIR.
      BİZE ULAŞIN SİZE YARDIMCI OLALIM....

05337270904

Comment

herkesin konu hakkındaki düşüncelerinden dolayı tşk ederim arkadaşlar

lakin cevizden vaz geçip elma diktim yarı bodur106 kolon anaclı redchef

damlama konusuna deyinmeden geçemeyeceğim

kuyunuz varsa gerisi kolay ben 12 dekar 4metraye 2:30metre aralıklarla bodur elma yaptım damlama techisatıda kendim kurdum

bana maliyeti 3binlira tuttu ama 75lik ve 63lük ana hat borusu ve marka olarakta kangal borunun kalitelileri varmavi üzerine kırmızı cizgili kulandım

kendim döşedim zira 7seneyi geçkindir bu işlele uraştım için elim yatkın aynı zamanda plan ve projesini amtıken yapabildiğim içindir

yani firma döşemedi yanıma 2işçi buldum bu kadar

50dekar bahçeye ise maliyet taş çatlasın 20bin lira eder ha gene fazla dedim kendi bahçeme orantı ile fazlasıda sudur sizin döşeyeceğiniz kangal boru 90lık ekler vana lipel biraz daha çap buyuk olunca

bu fiyata varır

unutmayın ki bahçe büyükdükçe damlama daki fiyat düşer bahçe küçüldükçe fiyat aratar

buda bir bir iki damlama borusu topu 50lirayada var 120ye de var ben 100liralık aldım basınç ayarlı değil

Comment

Working...
        X