Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardýmcý,olurmusunuz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• prefix_1_title_rich yardýmcý,olurmusunuz

bizim 10 dönüm yerimiz var toprak yapýsý kumlu deneme amaclý 130 cm bir cukur açarak cukur açtým 120 cm e geldiðimde bir parca sert bir tabakaya rastladým bel güreðiyle orayýda kazdýkdan sonra 4-5 su bardaðý kadar su çýktý .bu durum ceviz fidaný dikmeme engelmidir bunu merak ediyorum ileride aðac geliþimi için sorun yaratýrmý .bulunduðumuz il edirne .arazi eðimli bir arazi ama Þuda dikkatimi çekti bizim arazininbitimnde güzel bir badem aðacý var kaç yýllýk olduðunu bilmiyorum ama baya bi meyve veriyor . eðer sizlerinde yorumlarý olumluysa nisan ayýnda tüplüchandler ekmeyi pilanlýyorum görüþleriniz için þimdiden teþekkürler
  • Fidanligi sponsor reklami

Cevap: yardýmcý,olurmusunuz

Fazla derine inme bogulursun.Yahu millet susuzluktan kiriliyor sen su bulmusun ceviz ekiyonSaka bir yana ceviz boylamasina kok salar ama tabi zirat muhendisleri dururlen bana laf dusmez.

Comment

arkadaþým ben mühendis degilim fakat badem acýyla cevizin yetiþtigi yerler yný yani bademacý yetiþirse ceviz yetiþir tek puroblem tabnsuyu eger tarlanda taban suyun varsa olmaz bence kazdýgýn yeri 3 metreyekadarkaz ve 3-4 gün bekle egrsu dolarsa olmaz cevizin kökü 9 metre aþagý iner buda su kesmesine yani agaçlarýnýn 3 yada 4 yaþlarda ölümüne yolaçar iyi çalýþmalar

Comment

ceviz agacý yetiþtirelecek yerlerde taban suyu seviyesi 4 metreden az olmamlýdýr.

Comment

Working...
        X