benim bir sorunum var daha önce buralarda hiç chandler ceviz diken olmadığı için iktane 1chandler ve birde pedro ceviz aldım deneme amaçlı ama ikiside kurudular sorum şu acaba uşak civarında chandler ceviz yetişirmi yetişmezmi benim kuruyan iki cevizim tesadüfmüdür yoksa uşağa uyum sağlamıyorlarmıdır acaba sorumu bilen varmı yani aslında cevizi çok severim ve aşırı ilgim var cevize karşı ama dier şebin ve bilecik cevizleri ise her sene ilkbahar geç donları öldürüyor verim alamıyoruz o yüzden yabancı geç yapraklanan cevizlere merak sardım onlarda fos çıktı şimdi ceviz yerine kiraz dikeceğim şampiyon kirazlardan
toprak tvde olanlardan cevizden soğudum açıkcası>
ama kiraz işide güzel ve en iyi ağaçlardan falan neyse sorumun cevabını bilen varsa cevaplarsa sevinirim yani aslında ben o iki ceviz soğuklardan etkilenmesin diye seraya koydum ama gelişimleri yavaştı yani aslında cevizler zaten tüplü idi biraz 3 santim kadar sürgün verdiler bende soğuklar geçince tarlaya diktim ve suladım sonra biri kurudu komple şimdi ikinciside kuruyo ölmek üzere yani bu olay tesadüfmüdür yani uşakta chandler ceviz yetişirmi yoksa bu cevizler ortama uyum sağlayamamışlarmıdır yani uşakta chandler ceviz yetişmezmi;?
toprak tvde olanlardan cevizden soğudum açıkcası>
ama kiraz işide güzel ve en iyi ağaçlardan falan neyse sorumun cevabını bilen varsa cevaplarsa sevinirim yani aslında ben o iki ceviz soğuklardan etkilenmesin diye seraya koydum ama gelişimleri yavaştı yani aslında cevizler zaten tüplü idi biraz 3 santim kadar sürgün verdiler bende soğuklar geçince tarlaya diktim ve suladım sonra biri kurudu komple şimdi ikinciside kuruyo ölmek üzere yani bu olay tesadüfmüdür yani uşakta chandler ceviz yetişirmi yoksa bu cevizler ortama uyum sağlayamamışlarmıdır yani uşakta chandler ceviz yetişmezmi;?

Comment