fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Atılım Toros 1

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Atılım Toros 1

2 kilo ceviz anca çıkar o ağaçlardan:S

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Evelen selam ve afiyet dilerim.Gönderilen fotoğraflara bakılırsa bu ağaçlarda hiç mi,hiç 20 kğ meyve görünmüyor vede ağaçlar 5-6 yaşından aşağı değil.Siz bahse konu cevizi kendiniz dikip,aynı yaşlarda 20 kg verim aldınızmı?
      Ağaca dikkatli bakarsanız sadece bir dalının fotoğrafı olduğunu farkedesiniz. Meyveleri görmek için yakından çekmiştim fotoğrafı. Ayrıca dikkat ederseniz üçlü meyve nadir, 5 li, 7 li, 9 lu, hatta 12 li olan dahi var.Ağaçlar dediğim gibi 5 yaşında. Kendi bahçem henüz 3. yılına girdi
      Küçük bir hesap yaparsak; meyve ağırlığı 15 g desek, her salkım ortalama altılı dersek; 90 g /salkım eder. Ağaçta yaklaşık 250 salkım vardır tahminim. Hadi biz 200 salkım var dersek. 90 x 200 = 18 kg meyve yapar. Bana söylenen 20 kg ortalama. Yani abartı gelmedi.
      Ayrıca Noyan bey sitesinde 5. yılda 5 kg ürün diye yazmış. Baya alçak gönüllüymüş

Comment

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Ceviz salkımları daire içine almaya çalıştım. İsteyen inceleyebilir..

Comment

Biz bu ağaçları noyan beyin sitesinde neden göremiyoruz?
          http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Biz bu ağaçları noyan beyin sitesinde neden göremiyoruz?
            Hiç çekinmeden kendisini arayıp sorabilirsiniz

Comment

arkadaşlar konuyu takip ediyorum fakat bir sonuca ulaşabilmiş değilim atılım toros ve sahil 1 cinsleri nedir ne değildir tabiatçının biran önce izlenimlerini bekliyorum fakat artık uzmanlarımızında bi zahmet konu hakkında artık görüşlerini sunmalarını rica ediyorum çünkü önemli bir konu bahçe kuracak arkadaşlar için bir muallak durum söz konusu

Comment

Working...
              X