fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fasulye tohumu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Fasulye tohumu

Değerli bahçesel site adminleri ve misafirler bu fasulye işine ben takıldım bende gina denilen fasulye cinsinden var ama benimkisi bu ginanın tam 2 kat enine geniş ve birbuçuk kat uzunluğunda bir fasulye cinsi ismini henüz bilemiyorum ne bir kılçık var nede bir kartlaşma çok taze ve iri oluyor geçen sene bir avuç kadar elime geçmişti ektim ve hayretler içerisinde kaldım inşaallah şu an büyüme aşamasında, olursa bir resmini yollarım hem ismini öğrenmiş oluruz hemde isteyen arkadaşlara az miktarda olsa deneme amaçlı gönderebilirim ama olduktan sonra inşallah.

Comment

paşa 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn tabiatçı yörem sinop boyabat ilçesi burada bulunan tohum satıcılarından daha öncede aldım fakat istediğim şekilde çıkmadılar satıcılarad birşey diyemiyorum onlara durumu bahsettim ama onlarda biz tohumu iyi diye alıyoruz diyorlar istadiğim fazla miktar değil yarım kilo olsa bana yeter iyi olduktan sonra ben tohumumu kendim elde ederim
      ARKADAŞLAR ELİMDE 4 TON SARIKIZ FASULYE TOHUMU MEVCUTTUR MÜŞTERİ ARIYORUM ALICI VAR İSE 5307775072 TEL. ARAYABİLİR SAYGILAR

Comment

sarıkız fasulye sorun yasamamak isteyenlere verebilirim elimde yeterince hiç toplatmadan tohuma bıraktıgım fasulye var 5464386080

Comment

Working...
        X