fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BİBER

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich BİBER

Değerli site ve dalında uzman arkadaşlar bahçemde yetiştirdiğim, yalova çarliston tatlı biberlerim hasat döneminde sorum şu 200 adet biberden haftada 2 ila 3 kilo biber topluyorum bu sizce normalmi veya normali nasıl olur,yada her bir kök biberden ortalama ne kadar biber alabiliriz bunu hem maaliyet hem ticari amaçlı soruyorum bilgi ve tecrübesi olup bu işle uğraşan arkadaş ve hocalardan bilgi bekliyorum,

Cevap: BİBER

Normalde 200 adet biberden yaklaşık 3-4 günde bir 10-15 kg ürün alabilmeniz lazım. Resim koyarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Comment

hocam yazmayı unuttum bunlar sırık değil yer fidesi bilmem anlatabildimmi fotoğrafa gelince yarın ilk işim olacak teşekürler bu bilgi gerçekten işime yaradı.

Comment

BAHCESELDEN - PHOTOSEL BAHCESEL FOTOĞRAF PLATFORMU Hocam istemiş olduğunuz resimleri photesel bölümüne ekledim umarım bir yorumunuz vardır.

Comment

Biberler gayet sağlıklı görünüyor ancak daha veriminin başında, bu nedenle sulamasında ve gübrelemesinde dikkat ederek veriminiz gittikçe artar bitki ekonomik verimine doğru gidiyor biraz daha sabredin bence...

Comment

Biberde gübreleme ile ilgili sevgili kardelen size eminim bir şeyler söyleyecektir.

Comment

Working...
            X