fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oberonun kavunda geçici ruhsatı var mı?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich Oberonun kavunda geçici ruhsatı var mı?

Değerli hocalarım ve meslektaşlarım,

Oberon' un kavunda geçici olarak ruhsatı var mı? Varsa beyaz sineğe mi yoksa kırmızı örümcek için mi öğrenmek istiyorumda?

Cevap: Oberonun kavunda geçici ruhsatı var mı?

Kimse bilmiyormu acaba?

Comment

Nerde bu uzmanlar ya, size bir hafta önce bir soru sordum, böle mi site yönetiliyor, sonrada kendi aranızda konuşursunuz tarım neden ileri gitmiyor diye sonrada devlete ve çiftçiye suçu atarsınız.

Comment

Oberonun kavunda geçici ruhsatı var mı?

Bu nasıl soru anlamış değilim ki cevap yazayım, terimler yabancı soru sorma biçimi berbat ve damdan düşer gibi üstelik üstüne birde fırça yedimmi gel bu soruya her soruya cevap vermek üzere gönüllü olduğumuz bu forumda cevap ver. Sizin gibi 10 tane adam soru sorsun sonrada versin veriştirsin bu forumda uzman kalmaz, kusura bakmayın ama kahır çekmesi cevap alamamaktan daha zor. Oberon kavun mudur? İlaç mıdır? Siz kimsiniz, neredesiniz, bu soruyu hangi amaçla soruyorsunuz, bu cevabın öneminin açıklamaya göre olmalıydı ki cevap alasınız muallakta kalmış bir soru. Soruyu düzgün sorsaydınız bilmiyorsakta araştırır cevap verirdik.

Bence önce soruyu düzgün sorun, sonra bozduğunuz morali düzeltinki size ve sizin gibilere vereceğimiz cevaplar için moralimiz olsun, sonrada araştıralım cevabınızı verelim.

Comment

Oberon: Bayer CropScience Türkiye. Tamamı kırmızı örümcek içinmiş...

Comment

Sayın selahattin bey, sorum son derece normal bilmiyorsanız bilmiyorum deyin, bu siteyi siz kurdunuz sanırımveya bayağı yardımcı oluyorsunuz emek veriyorsunuz ama soruyu soralı bir ay oluyor ve ben şuan ilaç bayisinde çalışıyorum eğer soruyu sorduğum gün cevaplasaydınız bir çok çiftçiye bu ilacı verecektim. ben bu sitede gerçekten bir şeyler bilen kopyala yapıştır yapmayan kişilerin olduğunu düşünüyordum ama yanılmışım. Sağolun benim için araştırmışsınız ama ben geçici ruhsat alıp almadığını sordum. Çünkü biliyorsunuz kavunda ruhsatlı olarak verebileceiğimiz ilaçlar yokdenecek kadar az. BİR AY SONRA CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Comment

oberon

ruhsatta her ilaç yazacak diye bir kaide yok..deneme yaparak ta fikir sahibi olunabilir..ayrıca örümcek ilacı sineği öldürmez diye bir kaide yok

Comment

Working...
              X