bende çorum bölgesinde yetiştirilebilecek fertikasyon sistemine uygun çatlama ve yeşil omuz yapmayan bir çeşit arıyorum. sofralık çeşit tarla domates tohumu
cevaplarınızı bekliyorum
ardıgınız tohumlar ve daha detaylı bilği
kaya tohunculukda mevcut sitemizin rehbersel kısmında Kaya tohumculugun bilğileri mevcut irtibata gecebilirsiniz
www.Aldesem.com sitemizden 105 F1 (sırık) vede Kasırga F1 (sırık) domates tohumlarını ve daha birçok sebze tohumunu Kalite, güven ve hızlı hizmetimizle temin edebilirsiniz.
Sayın cstmehmet, zeytinle ilgili forum var mıdır? İnanın bilmiyorum. Üyelerimizden bilenler varsa yazacaklardır mutlaka.
Ben size farklı bir yol tavsiye edeceğim. İlgilendiğiniz hangi konu olursa olsun böyle örneğin zeytin gibi konularda kurulmuş gruplar var ve bu gruplar çok faydalı bilgiler veriyor ve paylaşıyorlar ki bu gruplara üye olursanız haliyle forum sitelerine de ulaşmış olursunuz.
Bahcesel henüz 1. yılında. istek oldukça her konuda forumu tabiki açacağız. Ancak bir anda tüm konuları açıpta mesaj yazılmadan bırakmak istemediğimizden, üyelerimizden istek oldukça açıyoruz.
Comment