fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çilek Yetiştirmek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Çilek Yetiştirmek

slm.yaklaşık 4 dönüm kiraz ve 2 dönüm kadarda Gren simith elma diktim. bu iki baçe içine ara tarım olarak çilek dikmek istiyorum. ama çilek yetiştiriciliği hakkında fazla bilgi sahibi değilim. verimli olan çeşidi nedir. gerekli doneleri nerelerden daha ucuza mal edebilirim. ban bu konuda yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkür ediyorum.

Cevap: çilek yeitiştirmek

esselamü aleyküm ben amatörce uğraşı şu an köydeyim ve 150 m2 kare bahçemde çeşitli sebzeler ektim benim gibi olan çok kişler var amma 50 sinden sonra başlarsak netice yardım almamız gerekiyor daha önce belirt miştim köyümüz bir yayla konumunda soğuk bir iklim denizden 1400 mt yüksek
    neticede bahçesel sayfamızda amatörce uğraşanlar için sebze yetiştirmek
    için bir sayfamız olsa bu bir öneri sayfayı açtığımızda mesela fasulye
    nasıl ekilir karıklar nasıl olmalı bakımı verimli nasıl olur aşamalar halinde olsa inanıyorumki bir çok kişi faydalanacaktır. ilginize şimdiden teşekkürler SELAM & DUA İLE ALLAH'A emanet olunuz.

Comment

Cevap: çilek yeitiştirmek

Sevgili amatörce uğraşı, forumumuzun sebzecilik sayfalarında aradığınız bilgilere ulaşacağınızdan eminim. Onun dışıdna aratikte karşılaştığınız soruları bize yöneltin ki size daha kolay yardımcı olabilelim.

Comment

Working...
      X