fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çörek otu yetiştiriciligi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çörek otu yetiştiriciligi

merabalar
    ben çörek otu yetiştirmek istiyorum lakin bu konuda ne bir tecrübem nede bilgim var çevremdede ilk ben olmayı,babadan kalma çitçiligi bırakıp denenmemiş ürünleri yetiştirerek diger çiftçilere yol açmayı düşünüyorum.
    şimdi tohumu nereden temin edebilirim ve bu ürünün gereksinimleri nedir nasıl ekilir nasıl hasat olur ilginiz için şimdiden tsk

Zevkli bir konu. Piyasada satılan çörek otu tohumlarını ekmeyi düşündünüz mü? Tecrübelerinizi buradan bizimle paylaşırsanız çok iyi olur aslında

Comment

Güzel bir sektör seçmişsin kardeşim. Birde uzman birine danış inşallah allah sana yardım eder.
      Ya Allah de başla bakalım işe inşallah olur

Comment

arkadaslar bana çörekotu tohumu lazım elinde olan varsa iletişime geçe bilir mi burdan

Comment

Atasoy Bey Merhaba,

Yenilikçilik ruhunuzla sizi kutluyorum.

İstediğiniz bilginin tamamının mesajlarla temin edilmesi, mesaj metni yazarak sıkıcı gelir.

Tavsiyem, önce Tıbbi Aromatik Bitkiler dersine ait bir kitap temin ediniz ve oradan bir altyapı oluşturunuz. Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümlerinde yazılmış kitaplar olduğu gibi şahsımın da var. Bu kaynaklardan faydalandıktan sonra konuyu biliyor olarak daha kısa ve ihtiyacınız olan soruyu sormanız mümkün olur. Ayrıca size verilen kısa cevaptan dahi daha fazlasını anlama şansı da yakalarsınız.

Çörek otunun ekim zamanı yaklaşmakta olduğundan ve bu yılı değerlendirme bakımından biraz acele ediniz. Sonraki aşamada her türlü desteği verebilirim.

Çörek otu yetiştirenlere proje karşılığında Kırsal Kalkınmadan destek de verilmektedir.

Esenlik dileklerimle.

Comment

Working...
          X