fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çeşitin ismi ve tohumunu nerden bulurum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• prefix_1_title_rich çeşitin ismi ve tohumunu nerden bulurum

iyi günler ben arıcılık için yonca yetiştirmek istiyorum adanada ama tohumu nerden alacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanınz sevinirim ama hayvan yemi değil arıcılık için uygun alan çeşitin ismi ve nerden bunun tohumunu bula bileceğimi söylerseveniz teşekkürler..........

Cevap: çeşitin ismi ve tohumunu nerden bulurum

Arıcılık için yoncadan başka yetiştirilen bitkiler de var. isterseniz bu bitkilerin listesi için uzmansel de hayvancılık bölümünde arıcılık danışmanımıza sorabilirsiniz.

Comment

yaz aylarında süt sıgılarına yeşil yem yedirmek istiyorum daha dogrusu otlatma şeklinde. yagmurlama şeklinde sulama imkanım var. Ege bölgesi küçük menderes havzasında nasıl bir bitki önerirsiniz.

Comment

Vallahi bu alan için Tabiatçı abimize yazı gönderin o en iyisini bilir.

Comment

Süt inekçiliği için en iyisi ve verimlisi sılaj yapmanız.Sılaj için mısır ve yonca en iyisi.

Comment

kardelen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            VAllahi bu alan için Tabiatçı abimize yazı gönderin o en iisini bilir.
            kardeşim o tabiatcı abinin ardesini yazsana. dalga geçmiyorsan eger, öyle yaptıysan çok ayıp ciddi bir meseleyi sordum.

Comment

Acaba siz arı otu mu arıyorsunuz?

Comment

Benim sorum yanlış mı anlaşıldı, ege bölgesinde yazın otlatmaya müsait yetiştirebilecegim ot var mı diye sormştum. Torunoglu diye bir firmada yaz otu diye bir ot var ancak denenmişliği vs. bilgiler işlenmemiş. Bilen ve deneyen varsa bildirirse sevinirim.

Comment

Working...
                X