fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plant Cells

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Plant Cells

Plant Cells (Advances in Biochemical Engineering / Biotechnology, Vol. 72)
    edited by Ji Zhong
    Publisher: Springer | ISBN: 3540418490 | 2001 | 248 Pages | PDF | 2.1 MB

The recent achievements in engineering studies on plant cell cultures are reviewed, included are the gas
    concentration effects and bioprocess integration for the enhanced productivity of plant secondary metabolites.
    The metabolic engineering of plant secondary metabolite pathways and recombinant protein production from
    genetically modified plant cells are introduced. Large-scale plant micropropagation via somatic embryogenesis
    and hairy roots is discussed for efficient propagation of desease-free, genetically uniform and massive
    amounts of plants in vitro in massive amounts. Characterization and application of hairy plant roots endowed
    with photosynthetic functions is also covered in this special volume.

veya

Providing a surprisingly human shopping experience. Trusted and secure. Millions of domains to choose from.

şifre: www.AvaxHome.ru
  • Fidanligi.com

Ynt: Plant Cells

kodu nedir?

Comment

Cevap: Plant Cells

Benim hiç sevmediğim işler bunlar.Kardeşim yanlış bilmiyorsam BAHCESEL bir TÜRK sitesi,TÜRKİYE Cumhuriyeti Kanunlarına göre yazı dili TÜRKÇE'dir.Bazı kardeşlerimiz nedense böyle yabancı dillerde yazı yazmayı marifet sayıyorlar.İster kızın,isterse üyeliğimi iptal edin,doğruyu söylemek boynumun borcu.sitede bunu güzelce yayınlıyor.Ne gereği var kardeşim.Daha öncede belirtdim.Her milleti,millet yapan unsurlar mevcutdur,bunlardan biride dil birliğidir.Güzel TÜRKÇE'mizi,güzel kullanalım diye.Sonra anlamadığım bir şey var madem yazdınız,niye geri değiştiriyorsunuz.Ölçün,düşünün öyle yazın.Burada şuna hemfikirim Bazı bitki ve hayvan türlerinin uluslarası kabül görmüş latincesi yazılabilir,Tabiki varsa karşısına türkçesi yazılmak şartıyla,anlaşılır bir dille yazılmasını istememiz cahil olduğumuz için değildir.Her kesimdeki insan okusun,anlasın ve öğrensin.Bilgi paylaştıkca güzeldir ve Bilgiyi öğreten gerçek manada erdemli insandır.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Benim hiç sevmediğim işler bunlar.Kardeşim yanlış bilmiyorsam BAHCESEL bir TÜRK sitesi,TÜRKİYE Cumhuriyeti Kanunlarına göre yazı dili TÜRKÇE'dir.Bazı kardeşlerimiz nedense böyle yabancı dillerde yazı yazmayı marifet sayıyorlar.İster kızın,isterse üyeliğimi iptal edin,doğruyu söylemek boynumun borcu.sitede bunu güzelce yayınlıyor.Ne gereği var kardeşim.Daha öncede belirtdim.Her milleti,millet yapan unsurlar mevcutdur,bunlardan biride dil birliğidir.Güzel TÜRKÇE'mizi,güzel kullanalım diye.Sonra anlamadığım bir şey var madem yazdınız,niye geri değiştiriyorsunuz.Ölçün,düşünün öyle yazın.Burada şuna hemfikirim Bazı bitki ve hayvan türlerinin uluslarası kabül görmüş latincesi yazılabilir,Tabiki varsa karşısına türkçesi yazılmak şartıyla,anlaşılır bir dille yazılmasını istememiz cahil olduğumuz için değildir.Her kesimdeki insan okusun,anlasın ve öğrensin.Bilgi paylaştıkca güzeldir ve Bilgiyi öğreten gerçek manada erdemli insandır.

bizlerde anadilimizde eğitim öğretim gördük ve veriyoruz ancak bazı yerlerde türk insanının yapmadığı(yapamadığı demiyorum) şeyleri başka dillerde öğrenmek yada okumak zorunda kalıyoruz bu nedenle böyle bir paylaşım yaptım sen türkçesini bul ben bu mesajı hemen siler ve sana teşekkürlerimi sunarım.

Comment

Bu mesele kapanalı aylar oldu.??????!!!!!!!

Comment

Working...
          X