fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nerede geziyor bu Gıda denetimcileri?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Nerede geziyor bu Gıda denetimcileri?

Akşam katıldığı bir programda 5000 gıda denetimcimiz var diye övünüyor Tarım Bakanı. Ama gel gör ki, Şehrin göbeğinde Belediyenin karşısı Medaş'ın kapısının önünde, inanılmaz kalabalık ortasında, iki adam açmışlar çuvalı, günlerdir kilo kilo tulum peyniri satıyorlar veya satabiliyorlar! Sayın Bakan, senide ayakta uyutuyor bu övündüğün denetimciler eminim ki haberin vardır. Bu durumu bir an Şikayet edeyim dedim ama bir düşündüm, banane, yattıkları yerde maaş alacaklarına, sağda solda çene çalacaklarına, bu durumu gezip tesbit etsinler bu Gıda denetimcileri. Hakikaten çok çok merak ediyorum, acaba Nerede geziyor bu Gıda denetimcileri. Oysa bunlar ÖSYM/KPSS sınavıyla seçilmiş, ehil, işini bilen, son derece çalışkan, kuş uçurtup göz açtırmayan insanlar, öyle değilmi? Ya bir ağacın gölgesinde uyuyorlar, yadaaaaa, görüyorlar ama müdahale etmiyorlaaaarrr. Sevsinler bunları, sevsinleeer!...

Cevap: Nerede geziyor bu Gıda denetimcileri?

Ben nerede olduklarını söleyim size lokantalarda yemek yiyp çıkıyorlar eee yemek yemeden temiz olduğu anlaşılmazki...

Comment

Evet üzerinden tamı tamına iki hafta geçmesine rağmen , hala aynı yerde tulum peyniri satışı devam etmektedir. 5000 gıda denetçisinden sadece biri, bu durumu ne zaman görecek merakla bekliyorum. Acaba gördü de, odamı 1-2 kg. aldı diyede düşünmeden edemiyorum açıkçası..

Comment

Ankara Adalet Sarayı personeline 2-3 yıl at eti yedirdiler. Konu kapandı veya kapatıldı. Hakimler ve savcılar kendi haklarını aramadıktan sonra gerisi düşündürücü...

Comment

Evet 3. haftaya giriyoruz ve Tarım Bakanlığı Gıda denetçileri ne hikmetse hala ortalarda yok! Peynirleri satan adamda işler iyi olacak ki, bir çuval içerisinde satıyordu, çuvalı ikilemiş. Ne zaman ki peynirlerden bir vatandaş zehirlendi o zaman ortaya çıkacak bu Gıda denetçileri. Türk filimlerindeki polisler gibi, herşey bitip, bir kaç insan telef olduktan sonra olay yerine gelecekler/ teşrif edecekler zannedersem. Bunlardaki Gıda güvenliği anlayışıda bu zaten. Vatandaşın zehirlenip zehirlenmediğine göre karar verirler. Ne gerek var onca Labaratuara'a? boşuna para vermişler, Değilmi? Gıda Denetçileri..

Comment

herşeyden önce halkımız bilinçlendirilsin çoğu insan tadı güzel ve ekonomik diye bunları tüketiyolar kimisinin sütün saglıgından haberi var risklerinden haberi yok halkımız bilinçlendirilmediği sürece hiç birşey olmycak bu ülkede sadece sokak ortasında degil güvenilir , bulundugu yerde adı gecen bi işletmeden aldığımız numuneye yapılan analizden ortaya cıkan sonuç ta hic iç acıcı degildi gıda denetçileri de dediginiz gibi biri ölene kadar uyuyo

Comment

Her zaman tekrarladığım bir sözüm var, burada da tekrarlamakta fayda görüyorum: HER PİSLİĞİN DİBİNDE KAYIT DIŞI EKONOMİ VAR. Adamı önce vergi mükellefi yapacaksın, sonra diğer sorumluluklarını takip edeceksin. Bu arada ECEPABUÇÇU kardeşime başarılar dilerim. Emek dolu yazılarını zevkle okuyorum, öğreniyorum.

Comment

çok teşekkür ediyorum her zaman herşey paylaştıkça güzelleşir bende bu site de ve sizlerin arasında olmaktan cok mutluyum ... kayıt dışı ekonomi her zaman var ben yine de her zaman helal yoldan kayıt altında olanı yegliyorum inşallah kısa zamanda halkımızda gözünü açar iyi aksamlar

Comment

DİDO SOTURİU idi galiba yazarın ismi, kitabıda ANADOLU'YA BENDEN SELAM OLSUN. 1920'li yıllarda rum tüccarların kuru üzüm üreten İZMİR ve AYDIN'lı köylüleri nasıl dolandırdığını anlatır. 2009 yılında da köylünün karşılıksız çeklerle, uluslararası marka olmuş bir firmanın tedarikçisi tüccar bozuntuları tarafından dolandırıldığına şahit olmak olmak insanı üzüyor.

Comment

zaten artık tohumlarda kısırlastırıldı tek ekimlik tohumlar üretiliyo ciftcinin belini cok büktüler küçük başı eziyolar bu devirde bilmiyorum sonu ne olcak ama ciftcilerin cogu zaten 2000 kirizinden etkilendi kredi alanlar bisde bunun magduru olduk zamanında büyük paralar cıktı elimizden toparlanmak zor oldu hele hele 200 300 dönüm arazi isleyen insanlar icin cok daha aslında tek sorun ülkemizde akıllı sanılan insanlarında dıs ülkelerin oyuncağı olması baska hic bisey degil

Comment

Evet:50 yaşına merdiven dayadım,halada okumak ve öğrenmekten bıkmadım.geçenlerde Halk kütüphanesine gitdim,sinek avlıyordu.Orada rasgele bir kitap aldım Osmanlı padişahlarının tedbili kıyafet gezip halk arasında gezip sorunlara ne denli yakın olduklarını anlatıyordu.Hatırımda kaldığına göre cennetmekan Kanuni Sultan Süleyman Han:gezerken bir aktarın Mercimek yada bulgur içine taş katdığını tesbit edip,şahsı Cezayir'in çöl bölgelerine ömür boyu sürüyor.Bizde öylemi?? tabi elbetde bilinçli tüketici şart.Ancak herkes her naneden anlamzkiii.O halde bazı kurum ve kuruluşlara iş düşüyor.Ne diyelim,inşallah düzelir.

Comment

tabiki öyle halkı bilgilendirme iyiye yöneltme amaclı calısmaların yapılması sart insanlara da mana bulmak olmuo artık adam kalkar 40 kuruşa aldıgı sütü 2 liradan satarsa insanlar da hep ucuza kalitesize yönelecek bu durumda magdur olmayan yok sanırım bu konu böyle uzayıp gider herkes dürüst olsaydı ülke güllük gülistanlık olurdu degil mi? kimsenin sorunu olmazdı her ana baba cocuklarını üniversiteye yollayıp ileride belkide bunlara dur diyebilicek bireyler yetismesini saglayabilirdi dediginiz gibi mercimege bulgura taş günümüzde vb. yapılanları vicdanlarına bırakmak gerek oradan kazandıgın parayı nasıl colugunun cocugunun bogazından geciriyosun be adam !!!

Comment

Hiç acımıyorum, ihbar ediyorum. Hiç acımıyorum kameramla çekip yolluyorum. Ve en önemlisi hiç korkmuyorum

Comment

Elbetde Kişi vicdanı çok önemli ancakkk;Kurum ve kuruluşlarda bu işleri takip edcvek.Memleketde Emniyet müdürlüğünün kapısında yıllar önce şu yazıyı okudum"Herkesin Polisi Kendi vicdanıdır.Ancak,Polis vicdansızların karşısındadır."Bu söz çok hoşuma gitdi

Comment

Working...
                            X