Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saðlýklý Gýda Hazýrlama Eðitimi'ne Yoðun Ýlgi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Saðlýklý Gýda Hazýrlama Eðitimi'ne Yoðun Ýlgi

Kuþadasý Ýlçe Tarým Müdürlüðü tarafýndan, saðlýklý gýda hazýrlama ve piþirme yöntemleri konulu "Saðlýklý Gýda Hazýrlama" eðitimi çalýþmalarýnýn ikincisi Kirazlý Köyü'nde gerçekleþtirildi.
    Kuþadasý Ýlçe Tarým Müdürlüðü Ekonomisti Handan Argýn ile Kuþadasý Kirazlý Köyü Tarým Danýþmaný ve Ziraat Mühendisi Serap Çelikel tarafýndan düzenlenen eðitim çalýþmasý kapsamýnda, köy kadýnlarýna, su böreði ve turunç reçeli yapýmý konusunda uygulamalý olarak eðitim verildi. Daha önce yöresel yemeklerinin arasýnda su böreðinin bulunmadýðýný ve bu sayede kendi mutfaklarýna yeni bir çeþidin eklenmesinden memnun kaldýklarýný söyleyen kadýnlar, bu türlü faaliyetlerin daha fazla yapýlmasýný istediklerini de bildirdiler.

Kuþadasý ilçe Tarým Müdürlüðü Ekonomisti Handan Argýn, gerçekleþtirilen çalýþmalarý bayanlarýn ilgiyle takip ettiklerini belirterek, "Saðlýklý Gýda Hazýrlama" konulu eðitim çalýþmalarýmýz tüm hýzýyla devam ediyor. Eðitim çalýþmalarýmýzýn ikincisini Kirazlý Köyü'ndeki bayanlarla birlikte gerçekleþtirdik. Bayanlarýn çalýþmalarýmýza gösterdikleri ilgiden çok memnunuz ve talep olduðu sürece çalýþmalarýmýza devam ederek bayanlarýmýzý yepyeni lezzetlerle buluþturmaya devam edeceðiz" dedi.
    iha
  • Fidanligi sponsor reklami
Working...
X