fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süt Hayvancılığı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Bundan sonra herkez ve her önüne gelen süt hayvancılığı yapamayacaktır, öncelikli olarak bunu bilmenizi isterim.
    Çiğ sütün oluşumu, hayvandan sağımı, taşınması, işlenmesi gibi bir çok aşamada hijyenik şartların oluşturulması gerekliliği, yönetmeliklerle yeniden düzenlenmiştir. Avrupa Birliği süt kalite standartlarının oluşturulmasına yönelik tüm çiftliklere, Hastalıktan Ari Belgesi alınma zorunluluğu getirilecek ve bunun akabindede bu belgeyi alan Çiftlikler Onaylı Süt işletmesi kapsamına alınacaklardır. Onaylı süt işletmelerinin haricindeki çiftliklerde çiğ süt üretilmesininde böylelikle önüne geçilmiş olunacaktır.
    Sadece kazanacağı parayı düşünen ve insanımızı yıllarca pis şartlarda ürettikleri sütlerle zehirleyenlere bu şekilde dur denilecektir. Tüm bu açıklamalar ışığında, Süt hayvancılığı yapmadan önce birkez daha düşünün ve ona göre başlayın derim. Toplam Kalite yönetimi, HACCP, ISO 22000 ve diğerleri ışığında, yemden başlayarak, sütün işlenmesine, işlendikten sonra marketlerde satışına, hatta geri toplanmasına kadar her aşamada, Toplam Kalite Yönetim sistemine geçilmektedir..
    Last edited by fsimsek; 07.08.12, 13:56.

Comment

Alman Genetik Kliniğinin geliştirmekte olduğu Blonde d'Aquittaine cinsi et sığırları hakkında bilgi almak lütfen giriş yapın.Yerel veterinerlere embryo transfer hizmeti . İhracat firmalarına damızlık ve sperma temini:
      Ayrıca resmi websitelerinden de bilgi alabilirsiniz:
      İrtibat için: [email protected]
      Blonde d´Aquitaine

Comment

Merhaba!
        arkadaslar ben Bakude yasiyorum,4 yil bundan once ciftlik kurmak hevasina dusdum.Cok hizli is yapma yanlisim oldugu icin
        hemen 60 hektar arazi aldim,amma cok yanilmisim ve malesef bu bana bir sure yani kecdiyimiz 4 yilda yurutduyum arastirma
        asamasinda belli oldu bir suru fuarlara katildim avrupa ve rusiyada boyuk bas hayvan ciftliklerinde oldum ve anladim ki ben boyuk bas hayvanla ugrasamam
        ve yine ElhamduLileh.
        Amma yarim yapilmis bir ahirim var ve SAANEN KECIlerini gordukden sonra bu is cok hosuma getdi ,tabii ki once aldigim bilgilerde
        bosa getmez inseAllah.
        Sizlerden ozellikle dr.Timur Gucuk hocamizdan bu konuda bilgi almak bizleri coook memnun eder deye dusunurum ve bu kecilerin fiati ne kadar
        bilgilerinizi paylasirsaniz cook mutesekkur olruz
        Last edited by AbdurRahman Aliyev; 17.10.15, 00:19.

Comment

Working...
        X