Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bilir kişilerin tarafsız lığı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bilir kişilerin tarafsız lığı

sayın : arkadaşlarım gecenlerde bir konuda sıkıntım oldu ve baktımki siyasi ve taraflı olmayan zirai ve tarımsal lık hepimize cok önemli gereklilikt.ir

konu : babama ayit zeytinliğik komsunun yol isteme talebi

1: 6.tl ye m%2 metra kare verdikleri fiyat tarafımı rahatsız etmiştir

2: zeytin ağaclarına 50 tl fiyat belirleme

3 : asma ayva badem incir ağac ları görmezden gelinmesi

sayın : arkadaşlar burda şikayet veya tarım da egitim almış bilir kişileri lekelemek degil amacım isim ve görev yetkilerini acıklamadan yazmaktayım

ben balıkesir ERDEKTE ikahmet etmekteyim baktım zirai ve mülk bilir kişisi zeytin bahcesinin sehil merkezine uzaklığını göz önünde tutmuş ne yazıkki taraflı bilir kişiler yüzünden binlerce insan mağdur bu konularda asliye hukuk mahkemelerimiz tüm konu ve konumları gözden gecirmeli cünkü vatandaşın halkkın ve tarımın hukuksal bir zeminde idari ve adali olunması için hepimize görev düşmekte diye düşünmekteyim
    bahcelerin su hendeklerinin özelliği ve konumu zirai bir önceliktir tarım ilce müdürlüklerinin bu önceliklere dikkat etmesinin önemi cok önemli diye düşünmekteyim kısa kesecem sizce erdek gibi bir yerde katkirman mevkideki bir zeytinlikte 6.tl metre kare fiyat vermesi ve bir seytin ağacına 50 tl fiyat vermesi zirai bilir kişisine yakışırmı ? hadi mülk bilir kişisi emlakcı cıkarına geldiği gibi davranır bir bilir kişi 250 tl almakta 15 dakkalı işlem için ama vatandaşın malına 6.TL. üçret taraflı olundumu insan böyle seyleri uygun görmemekte bu yüzden lütfen zirai bilir kişi yapan arkadaşlardan ricam hak hukuku göz ardı etmeyin

saygılarımla
Working...
X