fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Kuçukken tavuk beslerdik ya ve hatta annemin keçileride vardi heminde istanbulda.O tekeyi nasil unuturum her seferinde suserdi beni calilara vallahi.O bile anlamis buyuyunce hinzir olacagimi.Hatirlarimda arkadagda otlatirken kuzulamislardida keçiler.Simdi nerde istanbulda yapmak bunlari recep tayyip erdegon sagolsun heryeri beton yigini yapti oralara.Verdi izinleri birinci derecede sit alanlarina allah sahidim bir kez olsun gelmedi ist zabitalari o koca villalara bakmaya.Neyse biz hint horozu beslerdik dovusturmek için ama olumune degil sadece zevk olsun diye az dalasirlardi sonra ayirirdik ve guvercinde beslerdik arada kumesta patlatirdik hani .Arkadaslar arasinda zevkli olurdu bilirdi bizim patlattigimizi kumesi oda gelir bizimkini patlatirdi .Pazardan patates calardik patlican sonrada arkadagda kozde pisirir yerdik ozledim cocuklugumu be.Hele erik agaclarina cikip sapir supur agacin ustunde yememiz valla shibi gelince kaçmazdikda yiyecegimiz iki tokatti nasil olsa .O vurmasa evde anne dayagi beklerdi bilirdik.Sonra eylul ayinda dev gibi ceviz agacina cikardik valla korkusuzca cirpadik agaci cevizler dokulsun diye tum mahalleli toplardi imam karisi kizlari ogullari ve diger tum millet yoktu zihniyetimizde kotuluk ne olduysa millete bir pislik girdi kalplerine hançer gibi her sey degisti be istanbulda .Nedense abi kardes gibi buyuduklerimiz haram oldu bize halen ablamiz olarak gorduklerimizin artik yuzunu goremez olduk aldi bir molla kapadi eve.Istanbulun ne tadi kalmis nede tuzu anadolunun gozunu seveyim

Comment

14 Mart 2010 Pazar
      Horoz ve Tavuklarım

Comment

işallah başarabilirim resmi denemeye çalışcam tavuklarımın resmini teşekkürler bilginiz için

Comment

Bakın İşte Başarmışsınız Tebrikler

Comment

selam bayabii uğraştım ama ressim tam boyutlu gelmedi galibaa benim yapamadığım bişey var bunu denemek için yaptım daha birkaç tane daha koycam tavuklarımın resmini boyutu çok büyük oldu resmin ayar yapılması lazım galibaaaa çünkü resmin tam kendisi gözükmüyor burda bana birde buresmi koyduktan sonra siteye bağlanamadım siteye giriş yaptığımda yabancı yazılar çıktı siteye girişyok diyordu şimdi çıktı sitenin kendisi karıştırdım galibaa ben bişeyler

Comment

bişeydaha neden yaban cı yazı lar çıkıyor anlamıyom birşey yazdığımda tıkladığım da yabancı yazılar çıkıyor siteyi giriş yapamıyom sonra yani siteye giriş yapcağımda yabancı yazılar çıkıyor

Comment

karşıda gözüken kümes benimkilerindeğil kiracının kümesi oda küçük biyer yaptı çünkü onuki döğüş horozuyla tavuk var benimkilerle olmuyor curcuna çıkıyor sonra

Comment

şu horozunyanındaki küçük sarı çilli tavuk varya işte oydu geçen sene gurk olduydu hani başaramadıydım felan size bayabi anlatttıydım buydu işte gurk olan tavuğum şimdi öyle bakınırım gurk olsun diyee ayrıca tavuklarımın kümesini kendi babama yaptırdım tavuklarıda kayın peder verdi butavukları kayınperderimden aldığımda tavularım bakım sızdı tüyleri felan döküktü böyle tavuk olurmu diye derdim ben aldım onları buhale geldi öyle bakarım gözüm gibi tavuklarıma tombişleşdiler şimdi çokgüzel oldular komşularımın felan canı kalıyor tavuklarıma zaten bitanesi öldü içlerinde kırmızılar varya onlardan bitanesi öldü nazar değdiriyolar herkez tavuklarma yaaaa

Comment

bişey daha resimlerimi göre biliyormusunuz acaba ben oturum açtığımda resimler normal boyutunda göremiyorum da ondan sordum normalinden büyük boyutta gösteriyor da ben açtığımda

Comment

Yükleyeceğiniz fotoğrafın üzerine gelip farenin sağ tuşuna tıklıyorsunuz orada birlikte aç yerinden "microsoft office manager" seçiyorsunuz orada fotoğrafların boyutlarını 640X480 boyutlarına getiriyor ondan sonra yükleme işlemini yapıyorsunuz kolay gelsin

Comment

Şimdi bende bazı gözlemlerimi yazayım.Öncelikle sizin yemliğiniz yoktu? Böyle yemler yere saçılmış.Olmamış,suluk ve yemlik mutlaka olacak.Evet tavuklarınız bakımlı .Bol yumurtalı günler dileğimle.

Comment

selam tabiatcı bey orası kümesin dışı yani kümesin önünü telle çevrili şöyle diyeyim ben size benim kümesimin yapısı bi kışlık yerivar kışlıktan çıknca hemen yazlık yerivar bu yazlığın üstü kapalı veönütel buyazlıktanda çıkınca etrafı çevrili yervar bayabi uzun bu burasıda gezinti yeri bemim çektiğim resim bunların gezintiyeri oa
                          oraya yemi ben bilerek attıydım resim çeke bilmek içinhepsi biyerde olsunda çekeyim diye attıydım bilginize tabiki yemlikleri var içerde yazlık bölümünde sularıda ayrıdır yani benim kümes üç bölümden oluşuyor gezinti yerinden girilir ordan yazlık bölüme geçilir onuniçindende kışlık yeri var ayrı

Comment

ben giriş yaptığımda ressimleri normal boyutunda göremiyorum neden olabilir acabaa siz görebiliyormusunuz sayfanın son kısımlarını göremiyorum yirmi üçüncü sayfadan sonra göremiyorum linkleri normalinden fazla boyutta çıkıyor linkler ama yirmiüçüncü sayfadanöncede normal çıkıyor sayfalar neyapabilirim yazılarımıda önceki sayfalara gelip öyle yazabiliyorum şuan anlatabildimmi acaba

Comment

Comment

Comment

Working...
                                X