fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek

mfakkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba
    benım istanbulda kadıköyde küçük bir bahçem var 50 metre kare kadar etrafı yuksek tellerle çevrili . sağım solum hep apartman. bahçede 2 kirpi birkaç kedim var kopek dışarıdan giremez. horoz beslemeye korkuyorum.sesinden mutlaka komşularla sorun olur. horozsuz bir tavuk fikride benide rahatsız ediyor. daha önce bu fıkrı tasvıp etmediğinizide okudum. ama bir yetişkin tavuk alıp denesemmı dıyede düşünüyorum. amacım yumurta yada et değil. ölene kadar bakarım. özellıkle küçük oğlum çok istiyor.
    ne dersiniz
    İki tane tavuk alın hatta iki tane tavuk olacak civciv alın yetiştirin horozsuz tavuklar hem bakımlı tüylere sahip olurlar hemde gürültüsüz yaşarlar.
    Saygılar

Comment

Sayın Tabiatcı Hocam
      Bu tavrımı hiç sevmiyorum aslında ama duramıyorum aslında inanın kendimle çok mücadele ediyorum.
      Arkadaşımız hasbelkader form sitesine gelmiş belki laf olsun diye ilk mesajında çok da önemli olmayan bir soru yöneltmiş bende hemen cevap yazıyorum.
      Ancak garip olan ortada soruyu soran yok belki ömrünce bir daha buraya uğramayacak kendin çal kendin oyna misali. Sizlerden özür diliyorum bu olumsuz alışkanlığımdan dolayı Kusura bakmayın lütfen
      SAYGILAR

Comment

sizce bu tavuk mu horoz mu ben tam anlayamadım şu anda 10 günlük bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Comment

Sn Celil Sami:Muhterem kardeşim..Boş verelim gitsin.Cemiyet bizim cemiyetimiz,insan bizim insanımız.Delisi de olacak,Veliside..Hiç iki elin parmağı birmi?.malesef insanımızdan bazıları böyle işte! laf olsun diye soru soruyor.Bazıları sorduğu sorunun cevabı karşısında bir teşekkür bile etmiyor.Halbuki;yeni dostluklar oluşur,bilgiler edinilir.Ne diyelim Rabbim hayırlısını versin.Size hayırlı sağlıklı bir yaşam dileğiyle.Gelelim Sn 157aydeniz'in sorusuna:İbik yapısı,kafa yapısı ve kuyruk yapısına göre büyük bir ihtimalle horoz olacak bu civciv.Ama bu kesin değil. Kolay gelsin başarılar dileğimle.

Comment

09 Haziran 2011 Perşembe
            Bu gün sabahleyin bahçeye girdiğimde yeni öten horoz sesi duydum şaşırmadım desem yalan olur 79 - 80 günlük olan civcivlerimden böyle bir davranış beklemiyordum.
            Hemen eve çıktım fotoğraf makinemi aldım ve fotoğrafladım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim

Comment

16 Haziran 2011 Perşembe
              Demek ki beslenmel erini tam yapmışlarki hemen tüneklere çıkıp tüy temizliğine giriştiler. Islandılar ancak kursakları dolu olduğu müddetçe ıslaklığın feriklerim için sorun olacağını sanmıyorum

Comment

bu civcivler tavuk mu horoz mu olacak sizce bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Comment

Resimden görüldüğü üzre 1.si tavuk,2.si horoz olacaktır.Tabiki bizimki nazari.Asıl olan mülkün sahibinin bilgisidir.hayırlı olsun.

Comment

yani beyaz tavuk siyah mı horoz olacak...))

Comment

yeniden sormak istedim sizce bunlar tavuk mu horoz mu olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Comment

muhterem bunlarıb ikiside piliç.

Comment

• çok acil yardım istiyorum!!!!!!!tavuklarım birbirini öldürüyor....

arkadaşlar merhaba.benim 20 tane kadar tavuğum var
                          hobi olarak besleyim ve yumurtasından faydalanıyım istedim.civ civ den birazcık büyükken aldım 2 ay kadar önce4.şimdi büydüler ama kümeste aşırı kavga ediyorlar ve birbirilerinin her taraflarını yaraladılar.daha kötüsü bir kaç tanesini döve döve öldürmüşler bu nedendir acaba.bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi.?????

Comment

birbirlerini dövenler horoz mu ?

Comment

Bir veya iki sıçramalardan daha uzun süren dövüşleri yapanlar genellikle erkeklerdir. Zira liderlik savaşı veya yarışı civciv iken başlar.

Comment

31 Ağustos 2011 Çarşamba İkindi Üzeri Bahçeye Çıktılar Kara Dut Ağacının Altına Sabahtan Su Salmıştım Nemli Toprakta Toprak Banyosu Yaptılar

Ayrıntılar Küçük Ateşleri Söndürür Esen Rüzgarlar Büyük Ateş Rüzgar Vurdukça Parlar - Blogcu da

Comment

Working...
                                X