fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek

benimde birkac tane tavugum var,simdi genellikle yumurta tavugu besliyorum ama onceden brahma tavugu ve kosin beslemekteydim,
    bide silky denilen kucuk tavuklarim vardi,bunlarda senede iki uc keze kuluckaya yatiyor,civciv cikariyordu..
    bahcede birkac tavuk bulundugu bence cok guzel oluyor,sabah horozun sesiyle uyan,arada sirada yumurta ve civcivler...ve fazladan olan yemeklerde bosa gitmiyor.
    arti sonbaharda bahceye saldinmi sebzelere zarar veren bocekleri vs yeyip bahcemi bundan da temizliyorlar....
    guzel bir hobidir.

Comment

Comment

Comment

31 Ağustos 2011 Çarşamba İkindi Üzeri Bahçeye Çıktılar Kara Dut Ağacının Altına Sabahtan Su Salmıştım Nemli Toprakta Toprak Banyosu Yaptılar

Ayrıntılar Küçük Ateşleri Söndürür Esen Rüzgarlar Büyük Ateş Rüzgar Vurdukça Parlar - Blogcuda

Comment

Ankara’da hobi amaçlı Australorp cinsi tavuk yetiştirmek istiyorum. Satın alabileceğim adresler hakkında yardıma ihtiyacım var. Saygılarımla,

Comment

Feriklerim altı ayını doldurdular bazıları yumurtaya geldiler bazıları henüz yumurtlamıyorlar. Altı horozun dört tanesi tencereye girdi iki tanesi damızlık olarak ayrıldı.
              Ayrıntılar Küçük Ateşleri Söndürür Esen Rüzgarlar Büyük Ateş Rüzgar Vurdukça Parlar - Blogcu da

Comment

benim çok ciddi sorunum var feriklerim hakkında 4 aylıklar şuan birden bire bi tanesi hasta olup öldü sonra 10 gün sonra yine başkası hastalandı hastalık ayaklarda yürüme bozukluğuyla başlıyor sonrada hırıltılı nefes alma ve ishal oluyorlar ve en sonunda ölüyorlar.şimdiye kadar 3 tane ferik öldü 12 tane daha kaldı ben bu hastalığın nasıl bir hastalık olduğunu anlamadım civcivler çok sağlıklı duruyorlar ama biranda hastalanıyorlar.acaba bu hastalık bulaşıcı olabilirmi çünkü 3 civcivde aynı şekilde öldü acaba ne yapabilirim bütün civcivlerimin ölmesini istemiyorum 10 günde biri ölüyor çok acele yardım ederseniz sevinirim lütfen bi çözüm bulun...

Comment

?????????benim çok ciddi sorunum var feriklerim hakkında 4 aylıklar şuan birden bire bi tanesi hasta olup öldü sonra 10 gün sonra yine başkası hastalandı hastalık ayaklarda yürüme bozukluğuyla başlıyor sonrada hırıltılı nefes alma ve ishal oluyorlar ve en sonunda ölüyorlar.şimdiye kadar 3 tane ferik öldü 12 tane daha kaldı ben bu hastalığın nasıl bir hastalık olduğunu anlamadım civcivler çok sağlıklı duruyorlar ama biranda hastalanıyorlar.acaba bu hastalık bulaşıcı olabilirmi çünkü 3 civcivde aynı şekilde öldü acaba ne yapabilirim bütün civcivlerimin ölmesini istemiyorum 10 günde biri ölüyor çok acele yardım ederseniz sevinirim lütfen bi çözüm bulun...

Comment

06 Ekim 2011 Perşembe

Bu Gün Kümeste Olumsuz Bir Olay Yaşanmadı Bunun Sevinciyle Çekildi Bu Fotoğraflar

Comment

157aydeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ?????????benim çok ciddi sorunum var feriklerim hakkında 4 aylıklar şuan birden bire bi tanesi hasta olup öldü sonra 10 gün sonra yine başkası hastalandı hastalık ayaklarda yürüme bozukluğuyla başlıyor sonrada hırıltılı nefes alma ve ishal oluyorlar ve en sonunda ölüyorlar.şimdiye kadar 3 tane ferik öldü 12 tane daha kaldı ben bu hastalığın nasıl bir hastalık olduğunu anlamadım civcivler çok sağlıklı duruyorlar ama biranda hastalanıyorlar.acaba bu hastalık bulaşıcı olabilirmi çünkü 3 civcivde aynı şekilde öldü acaba ne yapabilirim bütün civcivlerimin ölmesini istemiyorum 10 günde biri ölüyor çok acele yardım ederseniz sevinirim lütfen bi çözüm bulun...

Vallaha ben tavuklardan pek anlamam.Anlayan arkadaşlar olursa size yardım edeceklerini umuyorum.

Comment

Evvela kümesi güzelce temizleyiniz,Daha sonra su ve yemlikleri dezenfekte ediniz.Kümes altlıklarına az miktarda yanmış kireç serpiniz,hastalıklı hayvanları diğerlerinden ayırınız.Hayvanların bulunduğu kümes nemli ise güneş gören yere alınız.En önemlisi ise size en yakın Veteriner hekimden B vitamini komleksi içeren ilaçı almanızda yarar görüyorum.Bu veteriner hekimden teknik destek isteyiniz.Sağlıcakla kalınız.

Comment

20 Ekim 2011 Perşembe

Bir tavuk, bir horoz ve dört ferikle kümesim kadrosunu tamamlamış oldu.

Ayrıntılar Küçük Ateşleri Söndürür Esen Rüzgarlar Büyük Ateş Rüzgar Vurdukça Parlar - Blogcu/ da

Comment

Sağlıkla Kalın Rahatsızlık İçin Özür

Comment

Bir zamanlar Tavukların Korkulu rüyası idi.

Comment

merhaba kenan bey ben izmitte oturuyorum yumurta giriş mevzuunu bir araştırayım yumurta yollarsanız çivçiv çıkartıp yeğeninede veririz saygılar

Comment

Working...
                                X