fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek

merhaba arkadaşlar australorp ve jersey giand, susex,fransızların yeni ürettiği etlik tavuğun yumurtalarından almak istiyorum döllü olacak ve safkan olacak memnun olurum ilginize ve bilginize ihtiyacım var lütfen ilgilenin bir hoca var muğladan onu adres vermeyin amatörlerden istiyorum onlardan alınan tavuklardan olanlar var randıman almadıgını söylüyorlar

Comment

• Merhabalar.Balkonda horozsuz 2 tavuk bakacağım.Rhode ısland redmi yoksa ligorinmi olmalı.

Comment

• Dikkat edin evime yakın bir yerde yetiştirmeyin. Mümkünse sesi çıkmayan tavuklar yetiştirin, yoksa ses seviyesi rahatsız edecek seviyenin üzerine çıkarsa şikayet ederim bilginiz olsun..
        Last edited by fsimsek; 26.07.13, 13:31.

Comment

• fsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Dikkat edin evime yakın bir yerde yetiştirmeyin. Mümkünse sesi çıkmayan tavuklar yetiştirin, yoksa ses seviyesi rahatsız edecek seviyenin üzerine çıkarsa şikayet ederim bilginiz olsun..
          hayvanların sesleri gürültü değildir bu danış tay kararıyla da onaylanmıştır gürültü bilerek yapılan seslerdir onuda insanlar yapar ben sitede oturuyorum hemen yarında kümesler im var 5 ördek 27 adet 5 aylık piliç 8 anaç tavuk var hiç ses çıkarmazlar ve kimsede rahatsız olmuyor

Comment

• fsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Dikkat edin evime yakın bir yerde yetiştirmeyin. Mümkünse sesi çıkmayan tavuklar yetiştirin, yoksa ses seviyesi rahatsız edecek seviyenin üzerine çıkarsa şikayet ederim bilginiz olsun..
            hayvanların sesleri gürültü değildir bu danış tay kararıyla da onaylanmıştır gürültü bilerek yapılan seslerdir onuda insanlar yapar ben sitede oturuyorum hemen yarında kümesler im var 5 ördek 27 adet 5 aylık piliç 8 anaç tavuk var hiç ses çıkarmazlar ve kimsede rahatsız olmuyor ayrıca bahçede 3 tane evin içinde 1 tane köpeğimiz var

Comment

• dillerini mi kestiniz naaptınız ? yumurtlarken de mi bıg bıg bıg baaaakkkk demezler ? hayvan sesi olmazsa bu dünya çekilmez. yaramaz çocukların sesleri beni daha çok rahatsız eder.

Comment

• Hobi olarak tavuk yetiştiren arkadaşlar tavukların cinsleri ile neden bu kadar ilgilenirler anlamış değilim

Comment

• celil sami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  11.10.2009 Tarih İtibariyle Feriklerim
                  Dikkatimi Yeni Çekti buralarda resim paylaşımı olmuyor mu ?

Last edited by ydevrant; 06.11.14, 13:17.

Comment

• Click image for larger version

Name:	tavuklarım.jpg
Views:	1
Size:	93.4 KB (Kilobyte)
ID:	77566
                    Tavuklarım

Comment

Working...
                    X