fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meyve Toplama Arge Çalışması Hk

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Meyve Toplama Arge Çalışması Hk

Selam Arkadaşlar
    Toprak işlerinden pek fazla anlamıyorum zaten herşeyide herkesin bilmesi olanaksız ancak İsteyen olursa bana fikirlerini yazsınlar ben Elektronik kartlarını ve Programlarını Yazarım Çalışır olarak'da teslim ederim ancak Mekanik işlerden Anlarımda Anlamam, Örnek verecek olursam PortakalI en olgun Rengini algılatırıp Portakal ağaçının içinde sadece olgunlaşmış Portakaları toplatabilirim bu sadece bir örnek ,Sadece olgunlaşmış Renkte olan portakalı seçecek sonra tutacak kesecek ve bir kanal vasıtasıyla bu pimaş boruda olabilir kasaya dolacak ayrıca her agaçtan ne kadar toplanmış adedinide gösterbilirim,Siz ne istediginizi söyleyin ben size yapılabileceklerimi yazarım,

Her şeyi Avrupadan almayalım artık ne dersiniz?

saygılar

Cevap: Meyve Toplama Arge Çalışması Hk

Bence süper.Tebrik ederim.Kendi değerlerimizin kıymetini bilsek zaten yeter bize.

Comment

Gerçekten söylediğin özelliklerde yapabiliyorsan istenilen her üründe, çok tebrik ederim. Yani bunları yapabilen kendi içimizden kendi insanımızdan biri varken neden dışarıya yaptıralım ki.

Tekrar tebrik ederim...
      Kişisel Sitem

Comment

herhangi bir deneme yaptınız mı bu konuda acaba?

Comment

Arge Olarak Renk algılama Konusunda Çalışmalarım Oldu Tbikki Yapılır bunların hepisi bana yetrki ne istenildigini anlatsınlar ben Kontrölör Kısmını yaparım sorun değil,nasıl derseniz kısaca İzah edeyim,
          Benim yaptıgım iş Kişilerin istegi dogrultusunda bana istediklerini Dogru bir şekilde Aktarmalarından ibarettir,
          Geri kalanını Ben MCU yani Micro Kontrol Ünitesine Programı yazıyorum Düz Mantık ile anlatırsak ben Portakal Olarak Örnek verdim Aklıma o gelmişti yine ondan yola çıkalım,
          Programa yazıyorum Numune Rengi kayıt ettiriyorum Diyorumki bu renkleri gördügünde O tarafa git ve 2cm kala dur sonra Makası devreye sok ve kes gibi Düz mantık olarak böyle,

saygılar

Comment

Bu gibi işlerin hepisi olur ancak bizler bir araya gelemiyoruz Nasılmı ayne şöyle,
            At buluyoruz Meydan Yok Meydan buluyoruz At Yok Misali,

Ben Şahsen Bilmiyorum daha neler yapılır bana Malzeme Lazım nasıl Sizlerin İhtiyaclarını bana bildirin çözüm Üreteyim ve çalıştırayım beni işim bu, Ancak Hadimide bilirim yapamayacagım olamayacak şeylerede olur demem kesinlikle,

Tiyatrocular Malzemeyi nereden buluyorlar Sokatan Pazarlardan insanların konuşmalarını alıp tekrar insnlara veip para kazanıyorlar ama bizler Malzemciler arıyoruz Malzemeciler bizleri arıyor bir türlü uç noktada buluşamıyoruz Umarım anlatabilmişimdir

saygılar

Comment

Working...
            X