fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşı makinası

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• aşı makinası

aşı makinası nasıl bişey işe yarıyormu kullanan varmı ben ons firmasının makinasını aldım göz aşısı yapıyor işe yararmı acaba lütfen yardımcı olurmusunuz.birde göz aşısının zamanı nezaman şimdi yapsak olurmu.

Göz aşısı,aşı yapacağınız anaca su yürümeye başlamışsa ve kabuk veriyorsa yapabilirsiniz.Ne aşısı yapacaksınız?

Comment

ben denizlide oturuyorum sanırım su yürüme işi başlamıştır havalar ısnıyor bademe kiraz ve şeftali düşünüyorum ons nin makinası işe yararmı.teşekkürler.

Comment

Aşı hassas bir iştir.Tecrübeniz yoksa bilen birine yaptırın.Tecrübeli aşıcı aşı makasıyla falan uğraşmaz.Ama benimki hobi diyorsanız ayrı konu.

Comment

hobi sayılır ticari bi amacım yok sadece kendi işimi görebilmek teşekkürler.

Comment

Aşılanacak cok fidanın varsa,bunu alman öğrenmen hobi olarak görmeyiniz.bence makineden ziyade elle yaparak kendinize güvenmelisiniz.

Comment

Aşı makinalarının pek çoğu küçük çapta,örenek verirsek en fazla bir parmak kalınlığındaki aşıları yapar.Bence boşa masraf etmişsiniz.İlla ki bilek!..

Comment

İtalyan malı aşı makası Bahceselin ilk sayfasında reklamı var. Parmak kalınlıgındaki fidanların aşılamasında güzel kesim yapıyor ve kullanmasıda gayet kolay. Ancak daha kalınlar için makinadan ziyade el ile yapılması daha iyi.

Comment

Working...
                X