fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meyve Ağaçlarının Değerini Nasıl Hesaplarız (örnek vererek).

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Meyve Ağaçlarının Değerini Nasıl Hesaplarız (örnek vererek).

10 yaşında bir elma ağacının değerini nasıl hesaplarız. örnek vererek açıklayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Fidanligi.com

Excel formatında var isterseniz özelden e-posta adeseniizi yazınız oraya göndereyim.

Comment

Ubeyd Bey Merhaba,
      Eğer sizin için sakıncası yok ise banada gönderebilirmisiniz?
      Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...
      Birde canlı ağaç hacim tablosunu nerden bulabilirim? İstanbul Orman Müdürlüğünü aradım cevap veremediler.
      Emrullah Şahin
      Ziraat Mühendisi
      [email protected]

Comment

Ubeyd Bey Merhaba,
        Eğer sizin için sakıncası yok ise banada gönderebilirmisiniz?
        Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...
        Birde canlı ağaç hacim tablosunu nerden bulabilirim? İstanbul Orman Müdürlüğünü aradım cevap veremediler.
        Emrullah Şahin
        Ziraat Mühendisi
        [email protected]

Comment

üstadım banada gönderebilirmisiniz. özelden mail adresimi gönderdim

Comment

hocam merhaba sitenize yen üye oldum.Meyve ağaçlarının değerlerinin nasıl hesaplandığı yönünde benim de isteğim olacak.Kapama meyve ağaçlarının değeri yanılmıyorsam genelde zemin değerinden yarı oranından fazla olur diye biliyorum.Ayrıca 6 dönümlük müvekkilimn kapama meyve ağaçları (kayısı ve Badem ağaçları) Hasankeyf Baraj sahası içnde kaldığı için kamulaştırıyor.Tespite gelindi çıplak arazi değeri 24.28 kapama meyve ağaçlarının ki ise 24.78 olarak bilirkişi raporuna yansıdı.Bilirkişi raporunda ağaçların yaşı 18-20 yaş olarak geçmekte Tabi ki Batman ili Meyve ağaçlarının 2015 yılı tahmini değerleri alınmıştır.Buna rağmen bu rakamların çıkması beni oldukça rahatsız etmekte.Bilirkiş raporlarına itiraz etmek istiyorum.Bilimsel olarak mütaala alıp dosyaya sunmak isterim.Bu konu da yardımcı olurmusunuz.Mail adresim [email protected] saygılar.

Comment

Working...
            X