fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meyve Fidanı Yetiştiriciligi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Meyve Fidanı Yetiştiriciligi

Merhabalar ben meyve fidanı yetiştiriciligi yapmak istiyorum sadece fidan olana kadar büyütmek ve bu işin satışını yapmak istiyorum.Az cok araştırdıgım kadarıyla sanırım 1.yıl büyüme devri 2.yıl ise aşılamadan sonra satış işlemine geciliyormuş yinede bi sizlere danışmak istedim bu iş nasıl yapılır neler tavsiye edersiniz görüşleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim.

Konu Güncel..

Comment

Bu işi yapmak için öncelikle cok emek vermeniz gerekir sn @hdabak, meyve fidanı yetiştirmek ve satış yapmak istiyorsanız Fidan Üretici Belgesine sahip olmanız gerekiyor. Bu belgeye sahip olabilmeniz içinde eğer tasarı değişmedi ise; vergi mükellefi olmanız ve kendiniz ziraat müh. veya teknikeri değilseniz, ziraat mühendisi çalıştırmak mecburiyetindesiniz yada bu prosedürleri yetkili kooperatifler aracığıylayada yapabilirsiniz.
      Bizim için fidan bir değerdir, onu üretirken emeğimizi koyar, ustalığımızı konuştururuz. Değerleri umutlarınıza dönüştürmek dileğiyle..
      Online Meyve Fidanı Satış Sitemiz: FidanSarayi.com - Semercioğlu Fidancılık

Comment

Working...
      X