fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kiraz ilaçlama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

  • kiraz ilaçlama

    Merhabalar,
    Bizim küçük bahçemizde kiraz,kayısı ve alma ağaçlarımız var.Geçen yıl kirazların çiçek döneminde mantar için ilaçlama yapmadım.Sarı kirazlar tuttuğu halde kırmızılar da kiraz olmadı. Bu yıl çiçek zamanı mantar'manolya'mumya hastalığı için ilaç yapmak istiyorum.Fakat her ilaç satan kendi ilacını tavsiye ediyor.Bu mantara karşı en etkili ilaç hangisidir?
    Bir de bu elma köklerine kurulan tuzaklar nasıl yapılıyor? Bu konular da yardıma ihtiyacım var.
    Selamlar saygılar.
  • Fidanligi.com

  • #2
    Ben de geçen hafta ilaçladım ilk ilaç çiçeklerin %5'i açtığında ikinci ilaçlama % 60-70 açtığında olacak.

    Comment


    • #3
      Sağol Tuna .Yarın gidip bir bakacağım durum nasıl.

      Comment


      • #4
        Bende ilaç arıyorum ama her ilaç satan sattığı ilacı öğüyor yogurdum ekşi diyen yok. Tavsiye bekliyorum

        Comment


        • #5






          Bu Sene Kirazları zamanında ilaçlamama rağmen meyve tutumu çok zayıf oldu sebebi ne olabilir,resimlerini yüklediğim ağaç 3 Senedir yerinde dikili tahminimce 4 Yaşında diye düşünüyorum,döllenme problemi veya başka bir sıkıntısı olabilir mi? Tecrübeli üretici arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.

          Comment


          • #6
            Kirazda Böcek



            Aşı Resimlerini çekerken bu böceğe rasladım tam bir kamuflaj sağlamış,uçucu olduğunu tahmin ettiğim bu bözek zararlımıdır diye sorum olacaktı şimdiden cevaplar için teşekkürler.

            Comment

            Working...
            X