fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kivi üretimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• kivi üretimi

Bu konuda yorum yazarak, belki bilmediğimiz veya düşünemediğimiz konunun bazı yönlerini yazmanız okuyuculara faydalı olabilir. Yorum yazmak için aşağıdaki CEVAP YAZ butonuna tıklayız. Konu: kivi üretimi
  • Fidanligi.com

Cevap: kivi üretimi

kivi fidesi almak istiyorum ama ne yetiştirenini nede fiyatını bulabildim.

Comment

Haftaya senin için yapılan bir denemenin sonuçları ile beraber yazıyım kardeş

Comment

17ethem17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kivi fidesi almak istiyorum ama ne yetiştirenini nede fiyatını bulabildim.
        Hayret onca Tarım kuruluşu var nasıl olurda bulamazsınız. Herhangi bir Tarım kuruluşuna gitseydiniz, orada ne kadar çalışan varsa hepsi aynı anda bütün işlerini bırakıp size yardımcı olurlardı. Hepside çok çalışkan ve çok yardımsever adamlardır. Hatta bırakın size fidan bulmayı, Fidan'ı bulup Tarlanıza kadar götürüler ve uygulamalı olarak nasıl dikileceğini bile gösterirlerdi..

Comment

Sayın Şimşek yine yapmışsın yorumunu sağol. Tamam anlaşıldı sen tarım bakanlığı çalışanlarından çok çekmişsin anlaşılan allah kolaylık versin kadrolu olanlar yüzüne bile bakmaz arkadaşın doğru ama sözleşmeli varsa onlar ilgilenmeye çalışır onuda hemen sustururlar haliyle arkadaş bir satıcıdan alır doğru diyorsun bak bu hantal çalışma yapısı konusunda haklısın ve sana sonuna kadar destek veriyorum

Comment

Working...
          X