Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meyve Ağaclarının Değer Tespiti

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hocam,Meyve ağaçlarının değer tespitine ihtiyacım var,İstanbul Tarım İl müdürlüğünden 2013 yılı Meyve ağaçları değer tablosunu temin ettim ,fakat bazı meyve ağaçları listede yok,eksik olan ağaçları tabloda belirttim ,ayrıca Fidan değerleri lazım,bunları nasıl temin edebilirim,yardımlarınızı rica ederim.
    Meyve Ağaçlarının Değeri:
    Fidan Türü Yaşı
    İğde 10,18,18
    Dut 10,28,25,15
    Nar 15,10,8
    Üzüm(Asma) 20,25,5,10
    İncir 4,10,14,8,15,20
    Yenidünya 10,5
    Ihlamur 20
    Fidanların Değeri:
    Fidan Türü Yaşı
    Elma 4
    incir 4
    İncir 3
    Üzüm 2
    Nar 1
    Erik 2
    Erik 4
    Ceviz 3
    Kayısı 2
    Yenidünya 3

Comment

• mail adresinizi özelden yazınız . Göndereyim

Comment

• merhaba
        öncelikle herkese yardım ettiğiniz için teşekkür ederim,benim de güncel meyve ağaçları değerlerine ihtiyacım var
        ayrıca bir sorum da milli emlaktan ağaçlandırma yapmak amaçlı kiralanmış bir parsele ağaç dikilmediği tespit edilip tazminat ödenmesi istenirse, burada değer neye göre hesaplanır veya kira bedeli ve tazminat toplamı ne kadar olur bunların değerlerine nereden ulaşırız. parsel makilik ve çam ağaçlarından oluşmakta.
        Last edited by bergamot; 19.03.17, 18:40.

Comment

• Güncel ağaç bedellerini e-mailinize gönderiyorum. Milli Emlak'tan kiralamış olduğunuz yere istenilen fidanların dikilmediği tespit edilmişse anlaşmanız fesedildiği gibi anlaşmanızda yazılı hukuki işlem uygulanır. Anlaşmanızı tekrar okuyun orada yazılı cezai şartalar bakınız. İyi çalışmalar.

Comment

• Ubeyd Hocam, Güncel ağaç bedellerini banada gönderebilirmisiniz acaba? [email protected]

Comment

• Hocam güncel ağaç bedellerini banada gönderebilirmisiniz? Birde bodur ceviz ağaçlarında yaş nasıl belirlenir ve değer tespitinde nelere dikkat etmek gerekir? Şimdiden teşekkür ederim.
              Last edited by zekiuar; 24.03.17, 07:56.

Comment

• Ağaç bedellerini e-mailinize gönderdim. Bodur ceviz diye bir ağaç duymadım. Ancak yapılan budamalar ile ağacın büyümesi kontrol edile bilinir. Bun un da bedeli net gelirine göre yapılır. Selamalar.

Comment

• ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ağaç bedellerini e-mailinize gönderdim. Bodur ceviz diye bir ağaç duymadım. Ancak yapılan budamalar ile ağacın büyümesi kontrol edile bilinir. Bun un da bedeli net gelirine göre yapılır. Selamalar.
                  Hocam çok teşekkür ederim zahmet oldu size.Saygılarımla...

Comment

• ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ağaç bedellerini e-mailinize gönderdim. Bodur ceviz diye bir ağaç duymadım. Ancak yapılan budamalar ile ağacın büyümesi kontrol edile bilinir. Bun un da bedeli net gelirine göre yapılır. Selamalar.
                    Hocam çok teşekkür ederim zahmet oldu size.Saygılarımla...

Comment

• Hocam 2017meyeli ve meyvesiz ağaç bedellerini banada gönderebilirmisiniz?E Mailim [email protected] emeğiniz için teşekkür ederim

Comment

• hocam iyi çalışmalar bizim bağa (çekirdeksiz sultaniye) karayollarından sonra botaş da göz dikti doğalgaz boru hattı geçiriyor, acele kamulaştırma yapılmış 1350 metrekare daimi irtfak , 533 metrekare geçici irtifak belirlenmiş. Aynı yerde karayolları bilirkişinin belirlediği miktar (1 dekar=20000 tl) iken botaş ise toplamına (1850m2) 13500tl belirlemiş bunun içinde bağ söküm nakliye işçilik dahil. Anladığım kadarıyla daimi irtifak hakkı ile diğer kamulaştırma hesapları farklı yapılıyor , bunun belli bir oranı var mıdır? yoksa farklı bir yöntem mi uygulanıyor?

Comment

Working...
                        X