pepino hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar?Bu ürünün ülkemizde pazarı var mı?teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Pepino
Collapse
X
-
Cevap: pepino
BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - ÜLKEMİZDE YENİ BİR MEYVE "PEPİNO" linkini okuyunuz. Bu ürünün pazarı tabiki var.
-
--------------------------------------------------------------------------------
Çeşme Çiftlikköyde Pepino üretimine başladım adaptasyonları sağlandı. Hepsi doğal olup naturel ve organiktir hiçbir hormon ve katkı yoktur. Pepino fidesi , meyvesi Ve 17 lt tenekede meyve tutmaya başlamış olup şuan kendini kurtarmış olup tenekede ve fide satışım vardır. Bilgi teklif önerilere açığım. Not : Ayrıca jojoba da araştırmaktayım bilgi ve tekliflere açığım.
Ahmet GÜROL
Çeşme / İZMİR [email protected]
tel Q fax : + 90 232 722 10 70
cep : + 90 532 308 56 86
MEYVENİN BİLİNEN FAYDALI (ŞİFÂİ) ÖZELİKLERİ
1. Şeker Hastalıkları,
2. Kemik Erimesi,
3. Dalak Yetmezliği (Tromoksin),
4. Bağırsak Kanseri,
5. Gen Hastaları,
6. Mide Rahatsızlığı,
7. Anemi (Kansızlık) Hastaları,
8. Hemofili Hastaları (Kanın Pıhtılaşmasındaki Bir Bozukluğa Bağlı Kanama Hastalığı),
9. Çocuklarda Kemik Gelişimi Sağlamakta,
10. Eklem Romatizmasına İyi Gelmekte,
11. Kolesterolü Düşürmekte (Hastaları tarafından beyan edilmiştir),
12. Kilo Problemi Olanlar Daha Çok TüketmektedirGöz yaşı.
Comment
-
Sayın Ahmet Bey,
İLANSEL BAHÇE PEYZAJ TARIM ORMAN ÇEVRE İLANLARI - BAHCESEL.COM/ILANSEL servisimizde ücretsiz ilan bırakabilirsiniz. Üyelerimiz bu tür duyurular için ilansel servisimizi takip ediyorlar. Bilginize...
Comment
-
Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Comment
-
Cevap: Pepino
pepino şatışları başlamıştıriştenilen zaman göndermek üzere fidanlar hazır durumdafidanlar tüplüboy : 10 cm -15 cm fiyat : 0,80 krş adet fiyatı en az 10 tane satılırşiparişler de yüzde 20 fazlalık katılacaktırişteyen arkadaşlar simdiden şipariş vermeye baslaya bilirMeyvesinin Bilinen Faydalı Özellikleri1 - ŞEKER HASTALIKLARI,2 - KEMİK ERİMESİ,3 - DALAK YETMEZLİĞİ (TROMOKSİN),4 - BAĞIRSAK KANSERİ,5 - GEN HASTALARI,6 - MİDE RAHATSIZLIĞI,7 - ANEMİ(KANSIZLIK) HASTALARI,8 - HEMOFİLİ HASTALARI (Kanın pıhtılaşmasındaki bir bozukluğa bağlıkanama hastalığı),9 - KİLO PROBLEMİ OLANLAR DAHA ÇOK TÜKETMEKTEDİR
Comment
-
Bu meyveyi bende yetiştirmek istiyorum ama ankara da olur mu emin değilim.Çatı katında sera benzeri bir ortamda diğer yetiştirdiğim bitkilerle beraber yetiştirmek istiyorum.Bana bu konuda daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz sevinirim
Comment
-
Alim bey ben birkaç senedir sitelerden pepinonun takibini yapıyorum ama yetiştirmek bu seneye nasip oldu.Dedim ilk senem olduğu için pek riske atamadım kendimi 500 fidan diktim ve meyve olarakta 7500-10000arası meyve alırım diye tahmin ediyorum tabiki nasip kısmet ,sizlerin yardımıyla pazarlama işinide planlayabilirsem;bu konuda yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim...alim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaç kök dikim yaptınız ve beklediğiniz ürün miktarı ne kadardır.?
Comment
-
ben 7000 kök dikim yaptım ve meyveleri toplamaya başladım. ben meyvelerde seyreltme yapıyorum 1 kökten en fazla 9 meyve hesaplıyorum daha fazla meyvede alabilirim ancak meyve boyutları küçük oluyor ve malumunuz küçük meyvenin pazarlaması zor oluyor.sizede tavsiyem seyreltme yapmanız.500 kökten alacağınız meyveleri pazarlamak zaten sorun olmaz. bir kaç manavla görüşürseniz satışını rahatça yapabilirsiniz. ben toptan olarak sezonluk alnaşma yaptım ve meyve adedini 2.5 liradan veriyoruum tabii meyvelerin boyutları 400-600 gram arası olmak şartı ile.umarım sizde o fiyattan verirsiniz.görüşmek üzere. başka bi sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Comment

Comment