fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Konuda Bilgisi Olanlar Lütfen Yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Bu Konuda Bilgisi Olanlar Lütfen Yardım

Ben Denizli Buldan Yenicekentte Çekirdeksiz Üzüm Üreticisiyim Salkımlarda Boncuklanma Sorunu Var Boncuklardan Kurtulmanın Yolu Varmıdır
  • Fidanligi.com

Cevap: Bu Konuda Bilgisi Olanlar Lütfen Yardım

Daha önce vermiş olduğunuz GA dozu fazla olduysa, bunda en birinci etkendir, eğer bazı yerlerde yoğunluk varsa uygulama tankında iyi karışmamış olduğundandır, umarım bunları biliyorsunuzdur... Bunun çaresinin bu yıl içerisinde olacağını sanmıyorum. Etkisinin geçmesini beklemelisiniz. Yani kısacası bu yılı unutun.

Ayrıca döllenme sorunu da olabilir eğer GA dan olmadığına eminseniz döllenme sorunu üzerinde durulabilir ancak bunun da bu yıl çaresi yoktur.

Bu konuda bilgisi olan ardaşlarım yorum yazarlarsa sevinirim.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Daha önce vermiş olduğunuz GA dozu fazla olduysa, bunda en birinci etkendir, eğer bazı yerlerde yoğunluk varsa uygulama tankında iyi karışmamış olduğundandır, umarım bunları biliyorsunuzdur... Bunun çaresinin bu yıl içerisinde olacağını sanmıyorum. Etkisinin geçmesini beklemelisiniz. Yani kısacası bu yılı unutun.

Ayrıca döllenme sorunu da olabilir eğer GA dan olmadığına eminseniz döllenme sorunu üzerinde durulabilir ancak bunun da bu yıl çaresi yoktur.

Bu konuda bilgisi olan ardaşlarım yorum yazarlarsa sevinirim.

Tam Olgunlaşma Dönemi Tanelerin Çöp Kısımları KaLınlaşmadan Etkili Bir Zehir İle Biraz Fazla Dozajla ile O Zayıf Taneler Yanıp Düşer mi ?

Comment

Olay Çözülmüştür İlginiz için Çoooook Teşekkür Ediyorum ...

Comment

Sayın horozkent20, sorunu nasıl çözdüğünüzü buraya yazarsanız aynı sorunu yaşayan bir başka üreticimizde faydalanacaktır. Aslında ben nasıl çözüldüğünü öğrendim ama siz yazarsanız daha iyi olur.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın horozkent20, sorunu nasıl çözdüğünüzü buraya yazarsanız aynı sorunu yaşayan bir başka üreticimizde faydalanacaktır. Aslında ben nasıl çözüldüğünü öğrendim ama siz yazarsanız daha iyi olur.
            Sn Selsarac Çinko Şelatlı Ve Kuvvetli Bir Zehir İle Ben Sumigold Kullandım Karete 5 te Olabilir Fakat Bu Zehir Beni Hapşurtuyor Sumigold da Yakıyor Ama Katlandım Ve Halen de Yüzüm Yanıyor Üzümler Nasıl Yanmasın

Çinko Özelliği Ve içeriği;
            Suda Çözünür Çinko (Zn) %15
            EDTA Şelatlı Çinko (Zn) %15
            Şelatın Stabil Olduğu Ph Ağırlığı :2-10
            Bağda : Yapraktan 50-100gr ... 100 Litre Suya Uygulanır (Not: Çiçeklenme Zamanı Uygulamayınız Ve Dozu Aşmayınız )

Rekalama Girmesin Sorun Yaşayan Dostlarımız Olursada Çinkoyu Aramasınlar İsimini Verebilirim
            DİSSOLVİNE E-Zn-15
            İmalatçı firma : ALTINTAR
            Uygulamanın Bu Gün 3. Günü Ve Bu Gün Tanelerin Yandığını Salkımları Tutup Yavaşca Salladığımda Salkımların Üzerinde Kalan Boncuk Tanelerinin Döküldüğünü Gördüm %10 Luk Bir Hasar Söz Konusu İdi Şu An % 7 Si Gitti Diyebilirim Artık Bundan Sonrasıda Cebe Kuvvet Şu An 2. Hormon Uygulamasını Yapıcam Ardından Ardından Sulama Yapıp Asmaların Gövdelerindeki Yaşlanmış Olan Yaprakları Aldırıp Geriye Kalan % 3 Lük Taneleri Toplamak Olucak

Sayın Selsarac Sizin Yönteminiz Ne idi ??
            Sayılarımla

Comment

Kardelenle görüştüğümde bana anlatmıştı.

Comment

Evet Telefondada Görüşmüştük Kendisi ile
                Kardelene Saygılarımı İletir Teşekkürü Bir Borç Bilirim

Comment

Working...
                X