fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Teşekkürler Kardelen

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Teşekkürler Kardelen

Selami bey bu piknik fikri benimde hoşuma gitti. Sitedeki etkin arkadaşları buluşturan bir piknik düzenleyelim ne dersiniz saygılar

Comment

kabul ederseniz ben hazırım)

Comment

oooooooooo sen işi yokuşa sürüyorsun

Comment

ben dünden hazırım bence piknik için anket yapalım

Comment

Ama ramazan geldi piknik işi zor artık.Fakat Emirgan da bir iftar yemeği olabilir.

Comment

Hemşerim şimdi bir iftar yemeği için taaa İSTANBUL'amı gelelim,maksat biraz gezmek dolaşmak vede tanışmak.o Zaman buişi bence Sn Kardelen'e bırakıp,Şayet ramazan geldi diyorsanız;Ramazandan sonraki uygun bir gündede olabilir.

Comment

Değerli kardeşlerim:Burada bir atasözüyle başlamak istiyorum."Demir tavında dövülür.",Her iş sıcağında görülür.Bu itibarla benim acizane görüşüm:ya 16 ağusutos daolsun yada Ramazandan sonra olsun.Şayet teretdüt varsa,teşekkürü hak eden sayın kardelen o zaman bu işte ona başvurulsun,bence onun görüşü önemli bilgi ve beceriyi bizde bu şekilde ödüllendirelim.Yinede benimki öneri tabi başta site yöneticilerinin vereceği karara saygılıyım.Esen kalınız.

Comment

slm.lar su gunu c.tesiye alsanız pazar gelip donmesi zor olur. bu arada mustafa (horozkent) konuyu unutturuyor gondericeklerini gondersin lütfen

Comment

VALLAHİ çok güzel olur evet selami bey ne dersiniz emirgan sizin bölgeniz bence bu fikri boşa çıkarmayın derim saygılar

Comment

Alpay abi benim gelmiceğimi düşünmüyorsun herhalde gelirken getiririm dee emirgan neresi emirgan nerde öyle bir yer mi var : ) Ben Nasıl gelcem oraya
                      abi adresimiz denizli buldan yenicekent üzüm bağları akmusluk mevkisi değilmiydi elbette sizler büyüğümsünüz siz nereye tercih ederseniz saygı duyarım

Comment

ben c.tesiden yanayım.ama hangi c.tesi ona siz karar verin. bursa olursa da daha cok sevinirim. sadettin bey bursayı ii bilir bize bir iskender soyler artık yada çalıda et mangal falan...ya mustafa sen sattınmı mahsulü gözum.

Comment

Sn Mining: Bu iş olmadı işte...Kardeleni kayırmak gibi bir fikrim yokkk.Ancaakk;"Hakkının hakını,hakkıya vermek gerekli"dir.sözü uyarınca adam hem uğraşcak hastalığı iyi edecek,akıl verecek sonra masrafı adama yükleyeceğiz.diyelim 20 adam geldi ne yapacak yada daha fazla.Şimdi bence kardelen ödülü hak etdi.selamlar.

Comment

okullar acılmadan ramazan gelmeden,iyi olur ama henuz çok kişi tatilden dönmedi böyle bir piknikden haberleri yok.Sonra fırca atarlar.Bence ekimde yani Ramazan sonrası olsun.Size iyi bir boğaz gezintisi yaptırmyı üsleniyorum.Ardından Yuşa tepesi ve sarıyerli boğaz manzarası...

Comment

Sayın mining biz yemekten kaçmayız sıkıntımız yok ama zannımca burada yemeği hakeden tabiatçı abinin dediği gibi biziz ama tek kişiye yüklenmek değil mesele, mesele birlikte hareket etmek ve bahcesel olarak birlikteliğimizi perçinlemektir. Organize edelim istanbulda boğaz turu yemek ve diğer faaliyetler şeklinde düzenleyelim saygılar.

Comment

Biz burada yaygın bir latife var."Ben uyaroğluyum,gönlüm fakir,Kızada razıyım Gelinede" derler.Temsili yanlış anlamayın.Birazda hoş sohbet adamım.Ben uyaroğluyum... Nire derseniz gelirim;yeterki gönüller bir olsun..sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
                                X