fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Teşekkürler Kardelen

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Teşekkürler Kardelen

ben mustafa kardesim ürününü satmadığı için hemde bursa nın hem denizliye hemde diğer sehirlere ulasımının daha kolay ve yakın oldugunu duşunerek sadettin beyin agırlamasını soylemiştim ama sorun degil bursa olmasın derseniz siz bilirsiniz.saygılarımla...(bu arada biz ona ödülünü orada verirdik )

Comment

tamam abicim siz nasıl uygun görürseniz ayrıca ben bu sabah YA ALLAH BİSMİLLAH deyip evden çıktım sabah ezanında Küçük Bi parça bağım vardı erken gelen sararan yer vardı orayı verdik hayırlısı ile alan satan hayrını görsün şimdi diğer parçalarda sıra hayırlısı ile onlarada sağlam bir alıcı bulursam oldu bu iş
      bi ayrı konu ben dün gece yarısı bu sayfaya yazmıstım şimdi ise o yazdığımı bulamıyorum yanlışlıkla başka bir konuya falan mı yazdım yoksa yaşlanmaya mı başladım bende anlamadım bi uyarıda bulunmustum üretici arkadaşlar için tanem tarım ile karşılaştıklarında onlara kesinlikle ürün vermemeleri yönünde

Comment

Denizliden kim var başka bu sitede onlarla bir buluşma düzenlesek nasıl olur.

Comment

karaselvi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Denizliden kim var başka bu sitede onlarla bir buluşma düzenlesek nasıl olur.
          siz denizlinin neresindensiniz

Comment

Merkez anafartalar

Comment

Konu 1. Seneden 2. Seneye Devrildi Biz Hala Bulusucaz

Comment

siz nerdesiniz

Comment

denizlide ikizler fidancılık var merkezde imiş bilen varmı ? ben nette gördüm chanler cinsi yabancı ceviz satıyolar ama kaça satıyolar bilmiyorum:S gidip alacağım ama kışın

Comment

Working...
                  X