fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Omega aşısı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Omega aşısı

Üzüm omcasından uzunca bir çubuğu daldırmayla köklendirdim,2009 yaz döneminde bir metreden fazla filiz verdi.Bu filiz odunlaştı. Mart 2010 da bu çubuğa yerinde çeşit değiştirmek için omega aşısı yaparsam iyi netice alırmıyım, bilgilendirirseiz memnun olurum.
  • Fidanligi.com

Cevap: Omega aşısı

süper olur

Comment

Sayın sebasteli teşekkürler

Comment

Omega aşısı zordur. Eğer aşı hususunda tecrübeniz yoksa tutturma şansınız azdır.Çünkü anaç ve kalemdeki dokuların üst üste getiremeyebilirsiniz.Bunun için göz aşısı daha garantili olur düşüncesindeyim

Comment

sayın ubeyd; üzüm çubuğuna aşı yapmak istiyorum, üzüm çubuğuna göz aşısı ve omega aşısı yapabileceğim aparat var. Aşı kalemi ve anaç aynı çapta ve aynı dairesel yapıda olunca aşı yeri belli olmuyor. Parafin bulamadım, eritilmiş mumu parafin yerine kullanmak istiyorum.İlginize teşekkürler.

Comment

Omega aşısı yapan aşı maksları var.Onların kesimi çok güzel .Anac ve kalem uygunlugu tam oluyor.Tavsiyem o makinalardan temin ediniz.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Omega aşısı yapan aşı maksları var.Onların kesimi çok güzel .Anac ve kalem uygunlugu tam oluyor.Tavsiyem o makinalardan temin ediniz.
              Teşekkür ederim sayın ubeyd bey, Omega aşısı yapan aletim var.

Comment

Working...
              X