fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bağ ağaç çapalama

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bağ ağaç çapalama

İyi günler tıraktöre takılarak çapa yapan makinaları nerden bulabilirim
    Not:Bağa yada ağaca temas ettiğinde kapanacak yada geri çekilip tekrar dönerek çapa yapacak kusura bakmayın isminibilmiyorum

Cevap: Bağ ağaç çapalama

sevsan markaa olabılırr dahada cok marka var ama manısa dakı bazı bolgelerde bulabılırsın capa makınası dıye gecer adı traktorun yan tarafına takılır ama traktoru suren konrol ederr bıraz kullanması ılk de zordur sonraa basıt gelırr

Comment

türkay tarımın sensörlü ( duyargalı) rotovatör , birde akcanx benim çok hoşuma giden makina ama üretim sorunları vardı. internet sitesinden video izle akcanlarmakina.com sende görüşünü paylaşırsan sevinirim.

Comment

Gerekli bilgiye ulkaştım yardımlarınıza teşekür

Comment

ağaç çevresinde yumruktan büyük taşlar çıkabiliyor. temizlemek çok zor. bağın gerisi çok taşlı zaten. bir satıcı elindeki honda marka makina 10 cm. e kadar çapa yapar , al , taş bişey yapmaz diyor. görmeden olmaz dedim, götürelim dene diyor. ya bıçağı kırılırsa dedim, bişey olmaz, beğenmezsen geri alrım diyor. komşum da sakın inanma , illaki bıçakları kırılır diyor. ot tırpanın var, o yeter, çapaya artık gerek yok, kökler zarar görüyor diyor. ağaçlar kiraz. damla sulama kullanıyoruz. naapayım sizce ?

Comment

Working...
          X