fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği) Yetiştiriciliği

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serada daha verimli olduğu kanısındayım. Sera dışında da yetişiyor bu bitki, mesela ben kendi bahçemde yetiştirdim hiç ilgilenemedim, budama yapmadım, alt sürgünleri uzadı sarmaşık gibi meyve aldım ama bakamadığım için az ürün aldım. ilgi ve alaka bekleyen bir bitki
    merhabalar ;
    ortalama ne kadar ürün aldığınızı öğrenmem mümkünmü acaba ?

Comment

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği-Güvey feneri) Yetiştiriciliği

sunrise Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Antalya da

mail adresi verebilirseniz atarım resimlerini
      merhaba ben antalyalıyım yer kirazını yetiştirmeyi düşünüyorum irtibat kurabilirmiyiz

Comment

slm arkadaşlar elma agacının bdeninde kurtlar oluyor ne yapmamız gerek bilen varmı

Comment

soru yanlış yerde kimse bilemez

https://gardensel.com/tr/

buraya sor

Comment

Bir tane altın çilek yeni sürgünler veriyor eskileri soluyor. Ancak çiçekler önce kensşini gösteriyor normalleşmeden dökülüyor.

Sorun ne olabilir?

Comment

• Cevap: Yer Kirazı (Altın Çilek-İnka eriği) Yetiştiriciliği

Nitida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              merhabalar ;
              ortalama ne kadar ürün aldığınızı öğrenmem mümkünmü acaba ?
              Ortalama bir kilo ürün aldım

Comment

tohumunu nasıl bulabilirim? yardımcı olurmusunuz. ne zaman ekimi yapılır ? bilen varmıı?

Comment

sn nariçi dikimini yaptıgınız altın çilek in ışık sorun var .Yeteri miktarda ışık almadıgı kanatindeyim.

Comment

Arkadaşlar bu yer kirazı Ünlendirildiği ve abartıldığı kadar değil.Ben yetişdirdim.Domates biber yetişdiriçiliğinden bir farkı yok.2011 yılında kavun karpuz yada domates gibi döküleçek bir bitki.Hiç kimse olurmu olmazmı demesin?Türkiyenin her yerinde yetişir.Yalnız soğuka karşı dayanıksız.3-4 derecelerde soguk vuruyor.
                    Ekmek istiyen arkadaşlar çekinmeden ekebilir.Piyasada fideleri satılıyor.Tohumdan çıkarmak biraz bilği beçeri istiyor..Ben ikinci cinsinide yetişdidim.Her mevsim yetişiyor.Tabiki kış ve soguk sezonda saksıda içerde +7-8 derecede rahat yetişiyor.Selamlar ,sayğılar.

Comment

hk50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar bu yer kirazı Ünlendirildiği ve abartıldığı kadar değil.Ben yetişdirdim.Domates biber yetişdiriçiliğinden bir farkı yok.2011 yılında kavun karpuz yada domates gibi döküleçek bir bitki.Hiç kimse olurmu olmazmı demesin?Türkiyenin her yerinde yetişir.Yalnız soğuka karşı dayanıksız.3-4 derecelerde soguk vuruyor.
                      Ekmek istiyen arkadaşlar çekinmeden ekebilir.Piyasada fideleri satılıyor.Tohumdan çıkarmak biraz bilği beçeri istiyor..Ben ikinci cinsinide yetişdidim.Her mevsim yetişiyor.Tabiki kış ve soguk sezonda saksıda içerde +7-8 derecede rahat yetişiyor.Selamlar ,sayğılar.
                      abi ya yer kirazından bi para kazanalım dedik işlere ket vurdun fide üretip satacaktım:S

Comment

Değerli bal böçeği ben hiç bir arkadaşıma zarar vermek istemem ama,fidesi 100 krş kadar düşer.
                        Yalnız benim bildiğimi herkes bilmez .Sen fideni üret .Sanada yardımcı oluruz.
                        Selamlar

Comment

Geçen sene tohumdan yetiştirdiğim Altın çilek fidelerim

Comment

hk50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Değerli bal böçeği ben hiç bir arkadaşıma zarar vermek istemem ama,fidesi 100 krş kadar düşer.
                            Yalnız benim bildiğimi herkes bilmez .Sen fideni üret .Sanada yardımcı oluruz.
                            Selamlar

100 kuruş derken 1 liramı 10 kuruşmu demek istediniz

aslında şaka idi bizim buralarda kimse almaz bunun fidelerini ama ben deneme amaçlı yapacağım biraz cesurtürk arakadaş sağolsun tohum verecek bana denemek için satılmaya bilirde sorun olmaz zaten gül ve asma yetiştirdim çelikten onlarda satılmıyo moral sıfır:

Comment

Sn balböçeği,Bir TL demek istedim.Tohum bende var.Asma fidanının cinsi ne?Zira benim bahçede 12 çeşit asma var.Sana tavsiyem.Asma çeşidi çift çekirdekliye doğru yöneliyor.Bulursan Çift çekirdekli üzüm asma fidanı yetişdir.

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                100 kuruş derken 1 liramı 10 kuruşmu demek istediniz

aslında şaka idi bizim buralarda kimse almaz bunun fidelerini ama ben deneme amaçlı yapacağım biraz cesurtürk arakadaş sağolsun tohum verecek bana denemek için satılmaya bilirde sorun olmaz zaten gül ve asma yetiştirdim çelikten onlarda satılmıyo moral sıfır:
                                Merhaba ;
                                benim görüştüğüm bir kaç fide firması var arkadaşlar ,büyük montanlı bir üretim yapacaksanız fidenin tane fiyatı 45 kuruşa kadar düşebiliyor bilginize
                                Saygılarımla
                                İ. GENÇ

Comment

Working...
                                X