fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Armutlarda Ates Yanikligi -Erwinia amylovora

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Armutlarda Ates Yanikligi -Erwinia amylovora

bakır oksiklorur %37,5 + maneb %20 karışım olan bir ilaç bulamadım tek tek almaya kalkıncada hepsi %50 lik ne dersiniz teşekkurler.

Comment

Sayın mining, bu bölüm atlanmış. Bu oranlarda bulamıyorsanız, Fosetyl Al WP 80% (40 g) kullanabilirsiniz.

Comment

oncelikle bilgileriniz için teşekkurler.genel konular içinde ateş yanıklıgı bumu? baslığı altında bulabilirsiniz hem resimler koydum hemde bilgiler. orayıda degerlendirirseniz sevinirim .saygılar

Comment

arkadaş bahcen kac yasındA bilmiyorum ama bu nhastalık varsa başını bekleseen kurtulamassın ben 8 senelik 200 adet bahceyi söktüm kahrımda neler yapmadım ama nafile on gider dikersin seneye yirmi gi,der aynı yerde döner durursun sana tavsiyem bahcen yei yetişiyorsa hemen benim gibi sök başka bahce yetiştir senelerini heba etme.nerde yetişiyorsa bırak inadı onlar yetiştirsin kendini üzme fazla baş edemezsin

Comment

merhaba bundan 2 ay once armut ektım ve sımdı fıanların yaprakların da ıce dogru kıvrılma var ve sankı cakmakla yakılmıs gıbı yaprakların kenarları sıyah bır gorunumde sanırım ates yanıklıgı bunu tedavı edebılırmıyız acaba bunun kaynagı fıdanlarmı yoksa olabılırmı boyle yenı ektım daha 2 ay anca oldu

Comment

Working...
            X