mevcut kiraz agaclarımın yaprak uclarında beyazlasma ve yapraklarında kuculmeler meydana gelmeye basladı acaba nedeni ve caresi nedir? mangan yada bor eksikliğinden yada ikisinin eksikliğinden olusmus olabilirmi? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kiraz yaprakları neden sararır
Collapse
X
-
Cevap: kiraz yaprakları neden sararır
Alpay Abi Ben Ben Sana İz elementli Bi Besleme Ürünü Göndereyim Birde Onu Dene İstersen Haa Z.Mühendisi Falan Değilim Amacım Sana Ürün Satmakta Değilim
Ben Çiftçiyim Üretici Vitamin Eksikliği Olabilir mi Senin Kirazlardaki Sorun Denemekten Zarar Çıkmaz CMI GOLDEN KEY MiX EC FERTILIZER Sen Bana Kaç Litre Suda Kullanacağını Söyle Ben Sana Benim Üzümlerde Kullandığımdan Mutlaka Kalan Olmuştur Ondan Göndereyim Ben Sana Birde Onu Dene Bakalım
-
suda kaldıgını dusunmuyorum topragım gayet ii o konuda ve birtek kirazda gercekleşiyor gecen senede mevcut sorun vardı 2 agactaydı bu sene diğer kirazlarada yayıldı. birde agaclar 2 yasında kokun cok geliştigini ve tabana indiğini dusunmuyorum. bizim burda hava bu sene cok yagıslıydı yagıs olmayan zamanlarda ise hava sıcaktı soguk pek şiddetli olmaz bu bolgede.
Comment
-
Anaç eğer idrisse kesinlikle sıkıntı su birikimi dir arzi kafif eğimli olmalı su eğer 7-8 saatten fazla kalıyorsa sıkıntı çıkarıyor
Birde fidanı aşılı değil delice olarak dikin bazı fidanlar hastalıklı olabiliyor ne kadar sertifikalı olursa olsun
herkeze saygılar
Comment
-
Alpay Abi Saygılarhorozkent20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlpay Abi Ben Ben Sana İz elementli Bi Besleme Ürünü Göndereyim Birde Onu Dene İstersen Haa Z.Mühendisi Falan Değilim Amacım Sana Ürün Satmakta Değilim
Ben Çiftçiyim Üretici Vitamin Eksikliği Olabilir mi Senin Kirazlardaki Sorun Denemekten Zarar Çıkmaz CMI GOLDEN KEY MiX EC FERTILIZER Sen Bana Kaç Litre Suda Kullanacağını Söyle Ben Sana Benim Üzümlerde Kullandığımdan Mutlaka Kalan Olmuştur Ondan Göndereyim Ben Sana Birde Onu Dene Bakalım
Comment
-
mining Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaprak tahlili nerelerde yaptırılır. toprak tahlili yaptırdıgımız yerde yoktu bildiğim kadarıyla burada da yapılmıyor bulacaz artık . mustafacım gondercem gondercem diyon ama ortada bişey yok
Abi Göndericem Bendede 6 Kg Var CMI GOLGEN KEY MiX Bu Sen Yapraktan Bi Tahlil Yaptırakoy Bakalım Bizim Golden Ler İi Gelecek mi
Oda Olmassa Micragold Combi Yollarım Oda Olmadı Oda Olmadı SiTOFEX Yollarım Oda Olmadı Amin Tuzu Yollarım
Ağaçlar Kökten Nakavt
Comment
-
Abi Bende Buldum Kendi Çözümümü ALLAH,ın İzni İle Yarın Dopingliyorum 1600 Lt Suya Sıralama Şöyle
1- CROP SET (bikti aktivatörleri)
2- ISR 2000
3- TRICHO-ACTIV
(DEMİR-MANGAN-MOLİBDEN-ÇİNKO-İÇERİKLİ MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARŞIMI)
Özellikleri :
Bitki özlerinden (Ascophyllum nodosum ), formüle edilmiş,özel proteinler ,organik amino asitler, doğal auxine, cytokynin,vitaminler,organik asitler,bitkisel şelatlı karbonhidratlar ve diğer etkili biyolojik içeriklerle,aynı zamanda faydalı mikroorganizma mayaları ile zenginleştirilmiş, ileri teknoloji ürün.
Bitkinin protein sentezini, hücre bölünmesini, doku ve kök gelişimini teşvik eder.
• İri sebze ve meyve elde edilmesini sağlar.
• Bitkideki stres kaynaklı ( ısı, tuzluluk, hydric v.s ) en kötü koşullarda dahi yaşamasını kolaylaştırır.
• Bitkinin verimliliğini artırır.
• Sel, tuzluluk, sert/yumuşak toprak yapısı, pH v.s gibi olağanüstü olumsuz koşullarda bile geleneksel gübrelerin etkinliğini artırır.
• Toprak altındaki bazı patojenlere karşı bitkinin kök sistemini korur ve gelişimini düzenler.
4- CMI GOLDEN KEY MİX
5- NUTRI-PLANT 9-15-30
6- GA
Bu Karışım Benim Üzüm Tanelerini Patlatırmı Acaba
Comment
-
Bu karışım sizin kirazları patlatır mı bilmem aldığı satın aldığınız bayinin cirosunu patlatacağı kesin.horozkent20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi Bende Buldum Kendi Çözümümü ALLAH,ın İzni İle Yarın Dopingliyorum 1600 Lt Suya Sıralama Şöyle
1- CROP SET (bikti aktivatörleri)
2- ISR 2000
3- TRICHO-ACTIV
(DEMİR-MANGAN-MOLİBDEN-ÇİNKO-İÇERİKLİ MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARŞIMI)
Özellikleri :
Bitki özlerinden (Ascophyllum nodosum ), formüle edilmiş,özel proteinler ,organik amino asitler, doğal auxine, cytokynin,vitaminler,organik asitler,bitkisel şelatlı karbonhidratlar ve diğer etkili biyolojik içeriklerle,aynı zamanda faydalı mikroorganizma mayaları ile zenginleştirilmiş, ileri teknoloji ürün.
Bitkinin protein sentezini, hücre bölünmesini, doku ve kök gelişimini teşvik eder.
• İri sebze ve meyve elde edilmesini sağlar.
• Bitkideki stres kaynaklı ( ısı, tuzluluk, hydric v.s ) en kötü koşullarda dahi yaşamasını kolaylaştırır.
• Bitkinin verimliliğini artırır.
• Sel, tuzluluk, sert/yumuşak toprak yapısı, pH v.s gibi olağanüstü olumsuz koşullarda bile geleneksel gübrelerin etkinliğini artırır.
• Toprak altındaki bazı patojenlere karşı bitkinin kök sistemini korur ve gelişimini düzenler.
4- CMI GOLDEN KEY MİX
5- NUTRI-PLANT 9-15-30
6- GA
Bu Karışım Benim Üzüm Tanelerini Patlatırmı Acaba
Siz ne yapıyorsunuz ya?
Hiç mi işin ekonomik yönünü düşünmüyorsunuz?
Keyif için yapıyorsanız ve maddi kaygınız yoksa buyrun deneyin, ama yok ben çiftçiyim üreticiyim diyorsanız bu şekilde bir karışımın adını bile anmayın.
Ki zaten teknik olarak da hatadır bu karışım emin olun.
Comment

Comment